COMPARTEIX

Comencem l'any amb 5 Més que música de luxe! Magalí Sare & Sebastià Gris, Guillem Ramisa, JoinaJorge Da Rocha i Diamante Negro són els artistes que protagonitzen els primers Més que música del 2020, el cicle de trobades que vol acostar els músics al públic (i viceversa) i donar veu als artistes que presenten nous treballs. A través d'una entrevista combinada amb un tast en directe de la seva música en espais íntims com el MEAM, Abaixadors10 i el Pipa Club, els Més que música són el marc perfecte per conèixer de ben a prop el talent musical de casa nostra!

 Magalí Sare & Sebastià Gris - 'A boy and a girl' (Microscopi, 2020)

Magalí Sare & Sebastià Gris - 'A boy and a girl' (Microscopi, 2020)

Després del primer disc en solitari 'Cançons d'amor i dimonis', Magalí Sare comença una nova etapa acompanyada per Sebastià Gris amb el nou disc titulat ‘A boy and a girl’, que aposta per l'experimentació i la creació d'una unió entre la música clàssica i la moderna, mons que sempre han estat presents durant la seva trajectòria. Escolta el seu nou treball i reserva la teva invitació pel Més que música del dilluns 20 de gener a les 19h al Pipa Club!

 Guillem Ramisa - 'Ens enfilarem enlaire' (Halley Supernova, 2019)

Guillem Ramisa - 'Ens enfilarem enlaire' (Halley Supernova, 2019)

Guillem Ramisa és un polifacètic poeta i cantautor de Roda de Ter, caracteritzat per melodies dolces i gran essència lírica capaces de remoure els sentiments més profunds dels oients. Després de voltar per festivals de gran prestigi com: Festival de Pedralbes i el Mercat de Música Viva de Vic, ens presenta el seu nou disc: ‘Ens enfilarem enlaire’, que parla sobre ressorgir i tirar endavant. Escolta el seu nou treball i reserva la teva invitació pel Més que música de dijous 30 de gener a les 19h al MEAM!

 Joina - 'Companyes' (2018)

Joina - 'Companyes' (2018)

Joina Canyet és una artista empordanesa difícil d'emmotllar en un sol gènere musical. Formada en piano clàssic a l'Esmuc, combina influències musicals molt diverses que podem veure reflectides a les cançons d'aquest primer treball discogràfic anomenat 'Companyes'. Comença a escriure poesia en forma de rap fa dos estius, en un viatge a París que li genera l'espai idoni per poder crear i investigar aquest nou llenguatge. La Joina es caracteritza per ser un personatge transgressor i experimental, ja que la continua recerca de noves maneres d'expressar-se forma part de la seva persona. Escolta la playlist de l'artista i reserva la teva invitació pel Més que música de dimarts 4 de febrer a les 19h a Abaixadors10!

 Jorge Da Rocha - 'Blau' (Febrer 2020)

Jorge Da Rocha - 'Blau' (Febrer 2020)

Jorge da Rocha, músic portuguès establert a Barcelona, publicarà el 20 de febrer de 2020 el seu tercer àlbum: 'Blau'. Per tant, en el Més que música coneixerem el seu treball en primícia, abans que es publiqui oficialment. Després de girar per Europa, Àsia i a Sud-Amèrica amb els seus dos àlbums anteriors 'To Drop and Let Go' i 'These are a few of my favorite songs' (ambdós gravats amb només la veu i el contrabaix), Jorge presenta un nou treball i espectacle en els quals incorpora d'altres instruments i influències que obren camí a noves textures i paisatges sonors, ampliant l'univers expressiu d'aquest músic inquiet, emotiu i curiós. Escolta la playlist de l'artista i reserva la teva invitació pel Més que música de dijous 13 de febrer a les 19h al MEAM!

 Diamante Negro - 'Mercurio Retrógrado' (The Yellow Gate Records, 2019)

Diamante Negro - 'Mercurio Retrógrado' (The Yellow Gate Records, 2019)

Diamante Negro és un trio de Barcelona format pels músics Pol, Lluc i Benoît. Després de publicar diversos senzills a Bandcamp, han llançat amb The Yellow Gate Records el seu primer EP: 'Mercurio Retrógrado', format per quatre cançons inèdites on flueix un pop enrabiat i anàrquic, amb  melodies carregades de guitarres afilades i lletres dramàtiques i iròniques que concentren pensaments tan pessimistes com realistes. Aquesta banda encara per descobrir (tot i que ja han generat un gran enrenou) té una capacitat increïble per crear temes punyents i estripats, cantats i tocats amb passió. Escolta el seu EP i reserva la teva invitació pel Més que música de dimarts 18 de febrer a les 19h a Abaixadors10!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES