COMPARTEIX

Tornem com cada setmana amb les recomanacions de Pepe Zapata, director del TRESC, al 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya. Avui amb tres propostes musicals imprescindibles! Escolta aquí el podcast amb les recomanacions!

Pots escoltar la playlist aquí:

 

 Tradicionàrius, el Festival Folk Internacional

Tradicionàrius, el Festival Folk Internacional

El passat 10 de gener es va donar el tret de sortida a la 33a edició de Tradicionàrius, el Festival Folk Internacional més esperat de l'any, especialment per la colònia mallorquina a Barcelona: perquè la setmana vinent tindrem la celebració dels foguerons, una tradició popular de ses illes. La programació inclou folk als mercats de Gràcia, amb tast de productes mallorquins que et faran bavejar com la sobrassada, amb xeremiers i glossadors amb cercavila, balls i cants mallorquins. A més hi haurà una gran revetlla a la plaça del Diamant, el dissabte 25 de gener, que coincideix amb l'encesa dels foguerons.

 Guitar Festival

Guitar Festival

La festa segueix amb l'inici d'un dels festivals més importants de Barcelona, el Guitar Festival. Amb gairebé tres dècades d'història a la seva esquena ens porta 40 concerts de qualitat, amb músics de 1a línia, en 12 espais diferents de la ciutat. D'aquí al juny tens l'oportunitat de gaudir d'artistes de renom internacional com: Zucchero, Pat Metheny, Joe Satriani, o Jethro Tull; descobrir nous treballs d'Els Amics de les Arts, Carlos Sadness, Nil Moliner o Suu; o bé ser lleial als clàssics contemporanis com: Coque Malla, Xoel Sánchez o Los Secretos. Sigui quin sigui el teu gust no et pots perdre la inauguració de festival el dissabte 25 de gener amb un dels grups més mítics del pop espanyol.

 Més que música

Més que música

Vine al més que música, trobades íntimes i properes amb els artistes del moment organitzat des del TRESC. Magalí Sare i Sebastià Gris ens presenten el seu nou disc titulat ‘A boy and a girl’, que aposta per l'experimentació i la creació d'una unió entre la música clàssica i la moderna. Una unió única del Guitarrista Sebastià Gris i Magalí Sare, soprano del Quartet Mèlt, guanyadora del concurs musical Oh Happy Day l'any 2015 i la veu del disc estómac de la Clara Peya. Tota una delicatessen que els socis del TRESC podran escoltar de manera exclusiva demà dilluns 20 de gener a les 7 de la tarda al Pipa Club.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES