Per poder accedir al web, introdueix el teu correu electrònic o NIF, amb lletra, i el teu PIN del TRESC. Si no el recordes, clica damunt d'Has oblidat el teu pin? i t'enviarem les dades al teu correu electrònic
RECORDAR CONTRASENYA
T'hem enviat un correu electrònic amb les dades per accedir al web del TRESC.
Gràcies!
No t’hem pogut enviar un correu electrònic amb les teves dades d’accés. Sisplau, comproba que la informació que has introduït sigui correcte i torna-ho a intentar, escriu-nos a info@tresc.cat o truca al 933 209 461 si tens algun dubte.
El proper dijous 13 de desembre, a les 19:00h, el Club TR3SC i Random House presenten de la mà del seu autor, en Mikel López Iturriaga, el seu últim llibre "La cocina pop de el comidista". L’acte organitzat amb la col·laboració de Bar à vins de la Fàbrica Moritz, tindrà lloc a una de les magnífiques sales de la fàbrica.
Per fer-ho més especial, hi haurà un maridatge amb algunes de les seves receptes i vins a càrrec de dos grans del món del vi, en Xavi Ayala, enòleg del Bar à vins de la Fàbrica Moritz i Xavi Barba, l’enòleg del TR3SC. Entre tots tres maridaran 4 receptes del nou llibre amb 4 vins que podran tastar tots els assistents.
Mikel López Iturriaga publica el seu segon llibre relacionant receptes amb el cine, la televisió, la música i el millor del seu bloc.
COMPARTEIX