COMPARTEIX

article
18 DE MARÇ DEL 2021 per Pol Segarra

Ho tens tot sota control. Acabes de mudar-te amb la teva parella a una nova casa. Lluny de la bogeria de la ciutat. Gaudeixes d'una salut envejable, un carisma una mica peculiar i un optimisme aclaparador. Prepares, aquesta nit, un sopar amb la més gran de les sorpreses per a ella. La primera pedra del que serà el futur. El vostre futur compartit. I quina millor audiència que la seva colla d'amics de tota la vida? Aquells que hi són sempre, que volen el millor per a ella i, per tant, el millor per tu. El millor per tu?

El títol no pot ser més clar, 'Sopar amb batalla'. No genera falses expectatives, no crea falses il·lusions. Promet sang i fetge i acaba oferint-te una sobredosi de violència desmesurada.

Aquesta comèdia delirant presenta en escena 7 personatges al voltant d'un sopar que mai arriba a celebrar-se. La Cris (Mar del Hoyo) i en Dani (Francesc Ferrer) són una parella d'aquelles que, a primera vista, no projecten una llarga trajectòria un al costat de l'altre. Ell nerviós, poruc, lleugerament insegur, ha decidit fer el gran pas i vol demanar matrimoni a la Cris. Té un pla infal·lible, convida la colla d'amics de la Cris a sopar, tots estan conxorxats, disposats a donar el millor d'ells mateixos per tal que el pla surti a la perfecció. Per contra, cada personatge es desfarà de les cuirasses, les falses aparences i les mentides per oferir el més fosc dels seus instints de supervivència.

Aquesta vetllada esdevindrà, certament, una nit única, especial, singular i que recordaran per sempre, però no en el sentit que en Dani esperava.
Una broma pesada i, teòricament innocent, gastada pel més eixelebrat dels convidats (Jordi Coll) i de la qual l'espectador sospita des del primer instant, converteix l'escenari en una escena ben gore, que seria ben mereixedora de ser adaptada al cinema i inaugurar el Festival de Sitges.

L'acció presenta dues trinxeres, la sala d'estar i la cuina del nou apartament que tot just estrenen, on aquesta peculiar colla d'amics Júlia Barceló, Meritxell Calvo, Peter Vives, Francesc Ferrer, Mar del Hoyo, Jordi Coll i Majo Cordonet ) hi protagonitzaran tota mena d'escenes macabres. Al camp de batalla no hi ha amistat que valgui.

'Sopar amb batalla' és comèdia en estat pur, un perfecte equilibri entre sadisme, violència i autèntica comèdia. Un espectacle amb escenes delirants pensat per a riure fins a embogir.

Nosaltres no podem fer més que recomanar-te que no et perdis aquesta fantàstica, trepidant i boja comèdia negra dirigida per Jordi Casanovas. Fes click a aquest enllaç, aconsegueix les teves entrades amb descompte per als membres de la comunitat TRESC i corre cap al Teatre Borràs! No t'adormis que s'acaben!

 



..de debò encara no estàs convençut? Va, mira aquesta galeria que t'hem preparat i comença a fer salivera!

 

 

 


per  Pol Segarra

ÚLTIMS ARTICLES