COMPARTEIX

El Consell de Públics del TRESC, integrat per un grup de 10 socis* -amb diversitat d'edats, procedències, i antiguitat de socis- va néixer a principis del 2022 amb la voluntat de donar veu als membres de la nostra comunitat de cultura, compartir propostes i activitats, i recollir necessitats i interessos, per tal d'optimitzar l'oferta de serveis a tota la comunitat. La participació en aquest Consell és voluntària i comporta el compromís d'assistir a reunions cada 2 mesos en les que es posen en comú idees, opinions i problemàtiques compartides. Aquestes reunions de treball tenen el valor afegit de combinar-se amb la visita a espais culturals d'interès, de la mà dels seus responsables. Fins a la data, s'han celebrat 3 reunions del Consell de Públics:


- l'última, el passat 18 de maig, a l'IDEAL - Centre d'Arts Digitals, de la mà d'en Jordi Sellas, responsable del projecte, qui a més va ser el primer director del TRESC.
- la segona va celebrar-se al març al Museu Nacional d'Art de Catalunya, amb la recepció d'en Pepe Serra, el seu director general.
- i la primera va tenir lloc al gener a La Villarroel, amb la Tània Brenlle, la seva directora.
 
La propera trobada serà el 5 de juliol a la tarda, a l'Antiga Fàbrica Damm, amb motiu del lliurament del Premi TRESC que s'atorgarà al Jaume Sisa per la seva contribució a la construcció del nostre imaginari cultural col·lectiu, doncs seran els membres del Consell qui donaran en mà al premiat el guardó corresponent. Si ens vols acompanyar, estarem encantats de compartir aquest acte tan significat amb tu. Demana les teves invitacions a https://www.tresc.cat/f/76923/premi-tresc-jaume-sisa/.

 

*si vols conèixer les persones que formen part del Consell de Públics:

https://www.tresc.cat/magazine/31114/vols-coneixer-els-membres-del-consell-de-publics-del-tresc

https://www.tresc.cat/magazine/31115/et-presentem-els-altres-5-membres-del-consell-de-publics

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES