COMPARTEIX

Vacances fora de Barcelona? Que la cultura t'acompanyi! El Cerdanya Music Festival 2022 et presenta una programació de luxe perquè gaudeixis de la millor música també durant l'agost.

Del 10 al 20 d'agost gaudeix de Fangoria, Kool and the Gang, Raphael, Loquillo i molts més a l'escenari del Cerdanya Music Festival 2022! Et presentem alguns dels concerts que no et pots perdre:

 

  Fangoria · 10 d'agost

Fangoria · 10 d'agost

Edificaciones Paganas és el nou EP de Fangoria, i forma part de la sèrie de tres que es vam proposar gravar a principis del 2020. Aquest cop és un homenatge als gratacels, les torres d'apartaments, els blocs de pisos…

La cançó que van llançar com a single, Mi Burbuja vital, parla de construir, d'edificar, però no edificis de maons sinó un metavers privat, un món virtual on poder desenvolupar una vida més interessant i aventurera que la que ens ofereix la realitat.

 Joan Dausà · 17 d'agost

Joan Dausà · 17 d'agost

Dausà torna amb un nou disc sota el braç Ho Tenim Tot després de tres anys de silenci discogràfic. Un nou disc vitalista i optimista que torna a comptar amb la producció de Santos&Fluren, i que consagra de manera definitiva al de Sant Feliu de Llobregat.

L’anterior gira va suposar un pas de gegant a la carrera de Dausà . Va accedir als grans festivals i espais escènics del país exhaurint les entrades a tot arreu on actuava. Va compondre i cantar la cançó de l’anunci més important del país, el d’Estrella Damm. Va incorporar dues cançons més al greatest hit català com La Gran Eufòria i Tot Anirà Bé.

 Niña Pastori · 19 d'agost

Niña Pastori · 19 d'agost

Niña Pastori està de celebració dels seus 25 anys de trajectòria artística que inclouran una gira molt especial, a més d'altres fites, per a commemorar una efemèride que engeganteix la seva llegenda.

 Loquillo · 20 d'agost

Loquillo · 20 d'agost

Sense cap dubte, Loquillo és la personificació de la rock star espanyola. Tipu dur d’ aspecte imponent és molt més que un cantant de rock and roll a l’ ús. La seva estètica combina el cuir de macarra de barri amb el dandi de vestit de tall impecable.

 

i molts més! Descobreix-los tots aquí amb un 10% de descompte exclusiu TRESC!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES