COMPARTEIX

Recomanacions
8 DE SETEMBRE DEL 2022 per Pol Segarra

Les nits úniques al Festival Grec, els ritmes del Cruïlla, les vetllades a Pedralbes, les melodies a la vora del mar del Portalblau...Quin estiu! No hi ha cap mena de dubte que el de 2022 ha estat un dels estius més prolífers musicalment. Qui més qui menys ha recorregut el territori de festival a festival, de concert a concert, gaudint de moments únics i acompanyat d'una banda sonora de primera... sempre de denominació d'origen Catalunya, evidentment!

Setembre acaba i amb ell també se'n van aquests particulars somnis d'una nit d'estiu, com el que el vàrem poder gaudir al Festival GREC amb l'espectacle 'Malalts del Cel · SISA'.

Però que no caigui l'ànim, la reentrada arriba farcida de novetats discogràfiques que ens ajudaran a desfer el nus de la gola i encaminar el nou curs amb la millor música i el pronòstic d'una agenda ben plena d'imprescindibles cites musicals arreu!

Et presentem les 5 novetats que s'estrenen les següents setmanes perquè no oblidis marcar-te-les a l'agenda... Que comenci la música!

 

'Cyclamen'  · Núria Graham · Previst pel 13 de setembre

'Cyclamen' · Núria Graham · Previst pel 13 de setembre

Editat per la discogràfica americana Verve i produït per ella mateixa, 'Cyclamen' és un nou àlbum en el qual Graham explora "una nova instrumentació i nova sonoritat". Un àlbum inspirat en faules imaginàries, somnis premonitoris i missatges de la natura narrats a través del llenguatge de l'instrument de corda i vent. Podràs gaudir-lo al MMVV 22 el dimecres vinent de la mà del TRESC, les teves invitacions aquí!

   'MONT CAU' · Arnau Obiols · previst pel 15 de setembre

'MONT CAU' · Arnau Obiols · previst pel 15 de setembre

De la mà del Segell Microscopi, 'Mont Cau' és el darrer treball d'Arnau Obiols. Amb aquest treball el músic de la Seu d'Urgell segueix la línia del seu últim treball 'Tost' tot i que fuig de la línia tradicional per presentar una selecció de composicions pròpies.

 'Uncertainty' · Carlota Flâneur · Previst pel 16 de setembre

'Uncertainty' · Carlota Flâneur · Previst pel 16 de setembre

Pop, pop i més Pop! 'Uncertainty' (HiddenTrack, 2022) és l'esperadíssim primer disc de Carlota Flâneur. Després de l'exitós EP 'Brains', amb el qual ens va presentar el seu singular univers Pop tendre i ple de color, Flâneur s'acompanya de la producció de Ferran Palau per "explorar totes les formes, maneres, angles i colors del pop". No li perdis la pista, ben aviat la tindrem als nostres +QueMúsica!

'Dies d'Attrezzo' · Da Souza · Previst pel 16 de setembre

'Dies d'Attrezzo' · Da Souza · Previst pel 16 de setembre

Precedits per l'enorme èxit intercomarcal (com diria Joan Miquel Oliver) del seu anterior àlbum, amb hits com 'Pep', 'Salsa agredolça' i 'Metres per segon', la banda liderada per Lluís Cabot a la veu, presenten un cinquè àlbum que promet ser la passarel·la de llançament definitiva pels mallorquins. Escolta '24/7', un himne a l'amor passional.

' : ) ' · Pau Vallvé · Previst pel 21 d'octubre

' : ) ' · Pau Vallvé · Previst pel 21 d'octubre

Pau Vallvé ens sorprèn amb la promesa del seu àlbum "més positiu, rítmic i de bon rollo" que mai hagi fet. Un disc que literalment "posa les cures davant de tot", no és anecdòtic doncs que es tituli amb una emoticona. Pots escoltar els primers avenços d'aquest disc autogestionat i autoeditat seguint l'enllaç.

 

 

Ei... i no marxis sense veure el nou videoclip de Dan Peralbo i El Comboi amb la participació de Joan Colomo... No te'l perdis!

 

 


per  Pol Segarra

ÚLTIMS ARTICLES