COMPARTEIX

3 D’OCTUBRE DEL 2022 per Sara Hosta Farran

Nou curs, nous +QueMúsica! Sembla mentida però l'estiu ja és història; i setembre ja s'ha acabat. Arribats aquest punt, començar l'octubre amb bon peu és important i és per això que ja tenim preparades les primeres trobades de la represa dels +QueMúsica. Per si encara no ho saps, el +QueMúsica és un cicle de trobades dedicat a conèixer de més a prop alguns dels artistes del moment -i els seus nous treballs- així com d'acostar el públic als músics i els músics al públic. A partir de la combinació d'entrevista i música en directe, formaràs part d'una vetllada única i especial. 

Les primeres tres trobades tenen com a protagonistes la Ludwig Band, Ariox + Galgo Lento i Carlota Flâneur. No t'ho pensis més i guarda't les dates per a conèixer aquests artistes. 

 

 La Ludwig Band · 18 d'octubre

La Ludwig Band · 18 d'octubre

Amb un premi Enderrock 2022 sota el braç, la Ludwig Band reprèn l'escena musical amb un nou single: "Fins on t'arribi el braç", banda sonora original del curtmetratge homònim de Robert Molist. És un tema que segueix la seva base folk-rock fonamental (o folk pedant, com diuen ells), però amb una experimentació ben original per part del vocalista, Quim Carandell. Escolta el seu nou tema i reserva la teva invitació per al +QueMúsica del dimarts 18 d'octubre a les 19h al Pipa Club (Gràcia, Barcelona). 

 Ariox + Galgo Lento · 15 de novembre

Ariox + Galgo Lento · 15 de novembre

Primer va ser el senzill "L'estiu amb tu", i ara és tot un disc ple de cançons escrites i interpretades conjuntament. Ariox i Galgo Lento s'uneixen altre cop per a presentar "mama, l'amor em dona mal de cap", un àlbum que aconsegueix mantenir la personalitat sonora de cada artista i, alhora, enalteix els seus dots en conjunt. Nou temes en un total de vint minuts exactes que parlen de l'amor des d'una perspectiva jove però madura, i dolça, i dura, i real. Comença escoltant aquest tema i apunta: dimarts 15 de novembre a les 19h al Pipa Club, un +QueMúsica amb Ariox + Galgo Lento. 

 Carlota Flâneur · 1 de desembre

Carlota Flâneur · 1 de desembre

"Uncertainty". Així es titula el primer àlbum de Carlota Flâneur, la nova icona pop del moment. Aquest conjunt de deu temes, produït per Ferran Palau, fan que entrem de ple a l'univers Flâneur: un trajecte circular de fantasia i pop que toca tots els angles, formes i colors. Es podria dir que és un compendi de l'evolució de l'artista, des que va començar amb "Brains" -el seu primer EP, l'any 2020-, fins ara, que ens presenta peces com "I don't want to move on", de "Uncertainty". Escolta'l i reserva't el dijous 1 de desembre a les 19h per a venir al Pipa Club a conèixer més a fons l'artista i la seva música. 

Ei, que això no s'acaba aquí!

Aquestes només son les tres primeres trobades... recorda que el +QueMúsica és un cicle! Estigues ben atent, ben atenta, perquè anirem anunciant les noves dates i artistes de mica en mica. De moment, ves escoltant els nous temes i prepara't per a gaudir d'aquesta nova temporada

 


per  Sara Hosta Farran

ÚLTIMS ARTICLES