COMPARTEIX

Notícies
28 DE NOVEMBRE DEL 2022 per TRESC

Un any més, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm ha estat l’escenari per celebrar la festa literària més nadalenca: el Sant Jordi de Nadal!

Des del TRESC volem donar les gràcies a totes les persones que ens hi heu acompanyat i que heu compartit amb nosaltres aquest cap de setmana.

Durant tot el dissabte i el diumenge, vam poder gaudir d’activitats de tot tipus distribuïdes en tres espais diferents.

La Sala de Bàscules, gran part del temps va estar plena de famílies que gaudien de conta contes, tallers, il·lustracions i música en directe. També es va donar espai a parlar de maternitats silenciades i feminisme.

A la Sala de Màquines, on la programació estava dedicada a un públic més adult, vam poder ser testimonis de converses literàries, presentacions de llibres, taules rodones de reflexió i vam tenir el plaer de conèixer cares noves que de ben segur en sentirem molt a parlar!

L’escenari exterior, tampoc es va quedar enrere i va ser un dels que va mobilitzar més multitud de gent, amb concerts d’artistes emergents del panorama català, espectacles de màgia i conta contes.

A banda de les activitats literàries per a petits i grans, els espais exteriors de la Fàbrica es van omplir d’una àmplia varietat de propostes gastronòmiques que van oferir les foodtrucks, així com de música en directe, amb els projectes musicals de Saüc en Flor, Gessami Boada, Au Rora Arnau Vives.

Si t'ho vas perdre, aquí et deixem un petit recull de fotografies.

Us hi esperem l'any vinent per poder compartir l'edició en què celebrarem el 10è aniversari d'aquesta gran festa!

 

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES