COMPARTEIX

Recomanacions
18 DE DESEMBRE DEL 2022 per TRESC

Ha arribat l’època més màgica i emotiva de l’any, un dels moments per estar en família i compartir amb les persones que més estimes. I una bona manera per celebrar aquestes trobades tan especials, és gaudint de les millors propostes escèniques i nadalenques de la temporada. 

Aquestes són les nostres recomanacions perquè visquis el Nadal com mai!


                                                                                       

                                                                                TEATRE MUSICAL     

 

 Golfus de Roma - Teatre Condal - fins al 8 de gener

Golfus de Roma - Teatre Condal - fins al 8 de gener

Encara no has vist Golfus de Roma? No et perdis la comèdia musical més divertida de tots els temps! Grans cançons i números musicals barrejats amb les escenes més esbojarrades i les situacions més desbaratades, basades en les comèdies de Plauto. Amb música de l’aclamat compositor Stephen Sondheim i sota la direcció de Daniel Anglès, aquesta comèdia d’embolics ha estat guardonat amb sis premis Tony. No dubtis a venir a veure l’espectacle del qual tothom parla aquest Nadal!

 Bye bye monstre - Teatre Poliorama - fins al 8 de gener

Bye bye monstre - Teatre Poliorama - fins al 8 de gener

'Bye bye monstre' és la millor proposta per compartir amb tota la família aquest Nadal. Un espectacle de Dagoll Dagomm i Dàmaris Gelabert, amb efectes visuals, cançons i coreografies que acompanyen una història tendra i divertida per a grans i petits. Una obra inspirada en la situació de confinament que van viure molts infants amb les seves famílies i que té per objectiu valorar la part positiva del moment. Aconseguiran els protagonistes derrotar tots els monstres que amenacen l'harmonia familiar?           


                                     

                                              TEATRE 

 El conte de Nadal i la Sra. Scrooge - Teatre Romea - del 28 al 30 de desembre

El conte de Nadal i la Sra. Scrooge - Teatre Romea - del 28 al 30 de desembre

Reviu la tradicional història nadalenca de Charles Dickens en una inoblidable versió teatral. Aquesta festa literària t'omplirà de sorpreses i demostrarà que tot és possible. L'amor, l'avarícia i la pèrdua, el pas del temps o la importància de la família són alguns dels temes tractats en l'obra. Gaudeix d'esbojarrats números musicals en directe, inesperades intervencions de personatges d'altres contes i més sorpreses que fan d'aquesta versió un espectacle únic i imperdible per aquest Nadal!

 Artaban: La llegenda del quart rei - Sat! Sant Andreu Teatre -  fins al 4 de gener

Artaban: La llegenda del quart rei - Sat! Sant Andreu Teatre - fins al 4 de gener

Vine a descobrir la història del quart Rei d’Orient amb l’espectacle ‘Artaban’! Artaban és un jove príncep fascinat per les estrelles que decideix sumar-se a l’expedició dels tres reis mags seguint l’estel d’Orient i emprèn un viatge ple d’aventures. Aquest és el conte que els germans grans d’en Blai li explicaran per calmar els nervis mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals dels reis. Una aventura plena de música, màgia i fantasia per a tota la família. 


                                             

                                              DANSA I CIRC

 27è Circ d'Hivern - Ateneu Popular de Nou Barris - 25 de desembre

27è Circ d'Hivern - Ateneu Popular de Nou Barris - 25 de desembre

No hi ha millor pla per a després del dinar de Nadal que presenciar en família del 27è Circ d'Hivern. Gaudeix d'aquesta tradicional proposta per a tots els públics que fusiona la màgia i la fantasia amb un espectacle musical en directe. FaM, sota la direcció de Karl Stets, és un desig de circ, aventures, d'evasió, de fugida i de tornada, tot emmarcat en una nostàlgia atemporal. No et pots perdre aquesta exhibició de tècniques com la corda llisa, la barra fixa o l'acrobàcia en terra!

 Winter + Nadal al Poble Espanyol - fins al 29 de gener

Winter + Nadal al Poble Espanyol - fins al 29 de gener

Winter és l'espectacle familiar d'aquest Nadal al Poble Espanyol. De la mà de Sàndal Produccions, la gran carpa del recinte acollirà un autèntic show de dansa, teatre i acrobàcia. Les joves ballarines interpretaran la història d'Alice, un entranyable conte de Nadal sobre la consciència ecològica. A més, amb aquesta proposta podràs gaudir de l'accés a totes les activitats de Nadal al Poble!

 El Trencanous - Aquitània Teatre - fins al 29 de gener

El Trencanous - Aquitània Teatre - fins al 29 de gener

Potser coneixes la història del trencanous, però coneixes el seu origen? Som-hi Dansa presenta una versió moderna i teatral del mític ballet a través de la combinació de dansa clàssica amb dansa jazz. Narrat amb veu en off, coneixerem la llegenda d'aquest conegut personatge, com en Daniel queda transformat en un ninot de fusta per l'eternitat i com la Clara l'ajudarà a trencar l'encanteri. Suma’t a aquest viatge màgic pels més petits i pels més grans!                                                     


                                             

                                              MÀGIA

 Nada es imposible, Broadway Edition - Teatre Victòria - fins al 29 de febrer

Nada es imposible, Broadway Edition - Teatre Victòria - fins al 29 de febrer

Màgia i Nadal són dues paraules que van agafades de la mà, i no existeix millor manera de gaudir-les que amb el considerat com el millor mag d'Espanya. Nada és impossible Broadway Edition, és el repte del Mago Pop per superar-se a si mateix amb un espectacle més gran que mai, ple de màgia, amb noves il·lusions inèdites i una posada en escena espectacular. Aquests Nadal no et perdis l'oportunitat de veure el Mago Pop, abans que marxi als grans teatres de Broadway, amb el que és l'espectacle més vist del món!

Consulta tots els avantatges i descomptes a la nostra web, i no dubtis a anar al teatre aquestes festes!

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES