COMPARTEIX

article
21 DE DESEMBRE DEL 2022 per Adrià Peris

 

Per fi arriben les festes; els dinars familiars, els torrons, el munt de regals que estan esperant a ser oberts per petits i grans... Dies immillorables que poden venir acompanyats de les propostes més nadalenques que des del TRESC us recomanem, totes elles amb descomptes, plans i activitats per fer en família, amics o parella durant aquestes festivitats!

 Concert d'any nou

Concert d'any nou

Valsos i polques de la família Strauss amb humor, enginy i optimisme. Aquest tradicional concert ens portarà l'energia d'una música escrita a Viena per la celebrada dinastia de músics que ja es patrimoni de tots.

Entre celebracions familiars, bons auguris i propòsits i salts d'esquí, aquesta és una de les tradicions més reeixides per començar el nou any amb bon pas!

 El Trencanous (modern)

El Trencanous (modern)

El nostre objectiu és contentar a tots els públics, i és per aquest motiu que us proposem dues versions diferents del Trencanous;

La primera va a càrrec de Som-hi Dansa i es tracta d’una versió moderna i teatral que explica els orígens de la llegenda. Una barreja de Jazz i dansa clàssica que podràs veure al Aquitània teatre amb tota la família!

 El Trencanous (clàssic)

El Trencanous (clàssic)

 

I si ets més fan dels clàssics, tens una cita, també amb El Trencanous, el dia 26 a l’Auditori de Girona. Trenta-cinc artistes a l’escenari disposats a fer-te viure la història de la joguina i a emocionar-te amb els seus moviments. A càrrec del Ballet de Barcelona, la companyia professional de dansa contemporània del país.

 Mar de llums

Mar de llums

 

Visita l'interessantíssim Museu Marítim de Barcelona i la nova proposta artística nadalenca d'aquest any. Unió de mar i Nadal, de llums i d'alegria. L'espectacle lumínic ens fa navegar per l'edificació, romantitzat amb música i dotat d'una essència molt característica. Visita-ho la primera setmana de 2023 i gaudeix d'un 10% de descompte!

 Espectacle "Winter"

Espectacle "Winter"

 

Viu el Nadal al Poble Espanyol! Gaudeix d'un espectacle d'acrobàcia, teatre i dansa a les mans de Sàndal Produccions. Es tracta d'un espectacle entranyable i amb un rerefons mediambiental que ens ajuda a conèixer com podem salvar el planeta. Afanya't! Hi ha entrades per a tu i la teva família amb un 47% de descompte!

Aquestes són algunes de les propostes que et recomanem. Endinsa't al web, descobreix-ne moltes més i combina Nadal amb cultura!

 

Bones festes de part de tot l'equip TRESC!


per  Adrià Peris

ÚLTIMS ARTICLES