COMPARTEIX

Dimecres, 18 de gener de 2023, va tenir lloc a Barcelona l’acte de renovació del Consell de Públics del TRESC, on l’equip va tenir l’oportunitat d’acomiadar els 10 socis que han format part del grup de treball durant la temporada passada, i d’agrair la participació activa de tots els membres en el desenvolupament de la programació pròpia d’activitats de la comunitat de cultura. Per al TRESC, el Consell de Públics és un òrgan fonamental, ja que contribueix a donar veu pròpia i opinió a les visions de les diverses persones que conformen els públics i, especialment, als consumidors intensius de la comunitat de cultura del TRESC.  

Pepe Zapata, director del TRESC, va donar la benvinguda als 10 nous membres del consell que faran el relleu en les tasques de difusió, promoció i prescripció de la programació de l’Aula de Públics i les seves activitats; així com en la tasca de suport en l’organització i producció de la programació de l’Aula de Públics, en co-creació amb l’equip del TRESC.

 

 

Els membres del Consell podran participar en un projecte cultural que busca situar els públics en el centre de l’experiència cultural, deixant enrere l’única funció d’espectador, i sumant la de programador i prescriptor; tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà la realitat cultural del país i els complexos processos de la creació artística; gaudiran d’invitacions a activitats exclusives o de reserva d’entrades i podran conèixer de prop autors, creadors i artistes de la cultura del país. 

També, es va presentar el nou pla de treball d’aquest 2023, per compartir i posar en comú el programa d’activitats pròpies que tindrà lloc els propers mesos, com el LINK, la Festa de Sant Jordi, el Festival Spòiler, l’Slow Museum Day, el Familia Fest, l’Entre línies o el Sant Jordi de Nadal, entre d’altres.

 

 

En properes informacions, et presentarem als integrants d’aquest Consell, sòcies i socis com tu, que ens ajudaran a enfortir la nostra comunitat i a donar valor a la veu dels seus membres.

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES