COMPARTEIX

Notícies
30 DE MAIG DEL 2023 per TRESC

Sòcies i socis del TRESC,

M’acomiado de vosaltres com a director per emprendre un nou projecte professional. Ara que s’ha produït un important i transcendent canvi accionarial en la governança de l’entitat, amb l’adquisició del 100% de les accions per part d’ABACUS (el que obre noves perspectives i noves il·lusions per al TRESC -amb sinergies clares amb una de les plataformes de generació de continguts i de comercialització de productes i serveis culturals més remarcables del nostre país-), crec que és el moment oportú per un canvi de cicle i una renovació de les energies necessàries per gestionar aquest projecte.

Han estat poc més de 4 anys ben intensos, amb una pandèmia global pel mig i un entorn ple d’incertesa, que ha provocat canvis importants tant en l’oferta cultural com en els hàbits de consum i participació cultural. Però alhora ha estat un període ple de moments inoblidables que han demostrat la potència de les arts i de la cultura com a element vertebrador i cohesionador de la nostra societat, doncs ens fa persones lliures, ens fa créixer, ens fa compartir, ens fa ser comunitat i ens fa ser qui som. Efectivament, aquests anys al TRESC hem passat d’un model de club de descomptes a la consolidació d’una comunitat d’usuaris culturals, on vosaltres, els espectadors, els públics, els usuaris, heu estat els veritables protagonistes.

Vull agrair molt sincerament la confiança dipositada durant la meva direcció per les empreses i entitats que han format part del Consell d’Administració del TRESC, la complicitat dels agents culturals del país per compartir les propostes més interessants per a vosaltres, i el compromís de l’equip del TRESC per donar-vos el millor servei possible i treballar per conformar una comunitat d’usuaris culturals potent. Però sobretot vull donar-vos les gràcies a totes i tots vosaltres per participar i gaudir de la cultura com heu fet durant aquest temps. Que ho continueu fent de la manera més intensa i apassionada possible... i segur que ens retrobarem a exposicions, concerts, espectacles, lectures...

Ah, i ja sabeu... salut i cultura!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES