COMPARTEIX

Notícies
22 DE JUNY DEL 2023 per Sergi Rosell · Director Remember When Festival

Benvolguts socis del TRESC · Comunitat de Cultura:

Em dirigeixo a vosaltres per presentar-vos el Remember When Festival, un esdeveniment únic que busca reviure la música i la cultura de la dècada dels anys 80 i 90.

Aquesta festa es presenta dins del marc del festival de Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols el 17 d'agost. És una festa que començarà a les 20h de la tarda i durarà 5h. Serà un non-stop de sorpreses i on la gent que vingui podrà ballar gaudir de la música del Dream Team (els nostres DJ i creadors dels Max Mix, Toni Peret, Josep Maria Castells i Quique Tejada) que estaran tota la vetllada posant música i vídeos de l'època. També comptarem amb la presència i actuacions dels grups i cantants de la millor època dels 80 i 90 i tan rellevants com Selena Leo ('Yo quiero bailar toda la noche' ), OBK ('Historias de amor'), Kate Ryan ('Voyage, voyage') i The Abba experience amb les millors cançons del mític grup suec.

Per a l'edició d'enguany, i en exclusiva per a tots els socis del TRESC, podreu gaudir d'un descompte del 20% utilitzant el codi promocional TRESC. I no només això, com a deferència per a tots vosaltres, també podeu participar en un sorteig de dues entrades i una habitació doble en un hotel de Platja d'Aro pel mateix 17 d'agost que se celebrarà a les Xarxes Socials i plataformes digitals del TRESC en els dies vinents.

Així doncs, us ho posem ben fàcil per tal que vingueu i és el meu desig que ens acompanyeu per gaudir tots junts d'una nit que, de ben segur, serà inoblidable.

Us hi esperem,

Agraït per la vostra atenció. 

 


per  Sergi Rosell · Director Remember When Festival

ÚLTIMS ARTICLES