COMPARTEIX

El passat 13 de juny,, els socis i sòcies del TRESC es van reunir, juntament amb el Consell de Públics de la Comunitat de Cultura, a la Sala Bàscules de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm per fer entrega del Premi TRESC que, enguany, s’ha atorgat a una de les artistes més polifacètiques i estimades del nostre país, l’Emma Vilarasau. La cerimònia va tenir lloc a propòsit de la presentació del nou espectacle que protagonitzarà l’artista, “Lali Symon”, en el marc del Festival Grec 2023. 

L’espectacle, una obra escrita i dirigida per Sergi Belbel i coproduïda per Festival Grec i Teatre Romea, està protagonitzat per Emma Vilarasau, Mont Plans i Júlia Bonjoch; i es representarà a partir de dissabte 1 de juliol al Teatre Romea. David Sabaté, el periodista habitual del cicle Primera Fila, va moderar l’entrevista on el públic assistent va poder endinsar-se en el procés creatiu de l’artista, fent especial èmfasi en el fet generacional. L’Emma declarava que “a l’escenari, tots busquem aprendre dels que tenim davant i que quan trobes gent jove que treballa d’una altra manera i t’ensenya coses noves està molt bé”. 

En aquest sentit, el públic podrà gaudir d’una tragicomèdia que s’alterna entre els dos espais de la protagonista: el públic i el privat. La Lali és una famosa monologuista que delecta les seves espectadores a teatres i a televisió. Tanmateix, ningú coneix la seva autèntica personalitat, ni la seva vida privada i la realitat és que, quan s’apaguen els focus i ella abandona l’espai públic, es transforma en una altra persona que manté una relació especial i molt intensa amb la seva mare i la seva filla. Finalment, veurem com la ficció i la realitat s’entrecreuen de manera gairebé indeslligable. 

Posteriorment, l’Adriana Quena, Responsable del Node d’Eixarcolant de Barcelona - Baix Llobregat, va fer acte de presència per entregar un obsequi a la guardonada i explicar el projecte del col·lectiu, l’objectiu del qual és fomentar un model de producció, distribució, i consum d’aliments més sostenible, ètic i just mitjançant la recuperació de les espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals. Així doncs, es va fer entrega d’una cistella plena de productes Eixarcolant i d’un Cumquat com a obsequi. 

Finalment, el públic va poder conversar i fer-se fotos amb l’actriu mentre gaudien d’un aperitiu i cervesa, cortesia de Frit Ravich i Estrella Damm. 

Ah i si no ho sabies, per ser membre del TRESC pots adquirir les entrades per veure “Lali Symon” al Festival Grec per només 15€ fent clic aquí!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES