COMPARTEIX

El passat dissabte 16 de setembre, en el marc del Mercat de Música Viva de Vic, va tenir lloc al Teatre Orfeó de la capital d’Osona el Maridatge Enomusical del TRESC, exhaurint totes les localitats.

"Si una cançó et recorda a una pel·lícula, per què no hauria de recordar-te a un vi?" Sota aquesta premissa tots els assistents van gaudir d’un tast de 3 vins de Denominació d’Origen Catalunya maridats amb 3 dels artistes catalans que més destaquen a l’escena emergent nacional: Albert Lax, Ju i Sara Terraza.

A més, l’acte va comptar amb la col·laboració de l’agrobotiga el Rebost Pagès de la Cooperativa Plana de Vic, gràcies a la qual els assistents també van poder gaudir del millor embotit del territori.

Amb tot, des del TRESC volem agrair a tots i totes les assistents, artistes i col·laboradors (Mercat de Música Viva de Vic, Ajuntament de Vic, Coop. Plana de Vic, D.O. Catalunya i Colla de Geganters de Vic) per ajudar-nos a fer possible aquest esdeveniment i permetre’ns apropar la cultura als públics.

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES