COMPARTEIX

article
20 DE NOVEMBRE DEL 2023 per Alejandra Barnat

El passat dimecres 15 de novembre, l’artista multidisciplinar Ivan Labanda, va ser l’encarregat de concloure l’última trobada de l’any del cicle Primera Fila del TRESC. L’actor català va voler compartir amb tot el públic TRESC una conversa sobre la seva trajectòria professional moderada pel periodista David Sabaté, a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm

Actor, actor de doblatge, locutor, escriptor, guionista, productor audiovisual… Labanda és un artista polifacètic amb una exemplar trajectòria de més de seixanta-cinc espectacles estrenats, entre els quals destaquen noms com: ‘La jaula de las Locas’ o ‘Cantando bajo la lluvia’ i també guardonat amb nombrosos premis! Ha debutat com a imitador en sèries d’humor com ‘Polonia’ o ‘Crackòvia’ interpretant personatges emblemàtics i defensant sempre que l’essencial, tal com diu l’actor: “No és tant la imitació sinó el personatge que construeixes”. 

Durant l’esdeveniment, el públic va tenir l’ocasió d’interactuar amb el convidat  mentre ho  acompanyaven amb una cervesa ben fresca! A més a més, van poder participar en un sorteig inèdit on se’ls donava l’oportunitat d’aconseguir dues entrades dobles pel concert de Nadal del TRESC amb les germanes Neddermann i un Golden pass per tots els esdeveniments del Primera Fila del 2024! 

Des del TRESC volem agrair a Ivan Labanda i a tots vosaltres per la bona rebuda del passat dimecres i us animem a venir el pròxim dissabte 2 de desembre  al millor esdeveniment nadalenc de l’hivern: ‘El Sant Jordi de Nadal’, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm! No esperis més i aconsegueix ja les teves invitacions! 

 

 

 

 


per  Alejandra Barnat

ÚLTIMS ARTICLES