COMPARTEIX

Per començar febrer com cal no us perdeu l’agenda cultural del TRESC per gaudir i arrancar amb ganes el primer cap de setmana del mes (2-4 de febrer de 2024)!

 ‘Festival Llum BCN 2024’

‘Festival Llum BCN 2024’

Com a entrant de categoria: El ‘Festival Llum BCN 2024’, torna en la seva 5a edició al barri de Poblenou. Un esdeveniment artístic que ofereix una àmplia gamma de propostes i experiències en diversos espais urbans reconeguts, que actuaran com a amfitrions d'artistes tant nacionals com internacionals, així com d’escoles de disseny i arquitectura, a més d’instal·lacions llumíniques de primera línia. Sens dubte, una proposta enlluernadora!

 

 'Cacophony'

'Cacophony'

L'obra 'Cacophony', dirigida per Anna Serrano, arriba als escenaris de la Beckett per presentar-nos una narrativa tràgica sobre la pressió a les xarxes socials. Una adaptació dinàmica del text de l'autora britànica Molly Taylor, que junt amb un elenc de joves talentosos ens plantejaran les problemàtiques i debats envers el "modus operandi" rere la cancel·lació en línia

 ‘El Bolero de Ravel’

‘El Bolero de Ravel’

‘El Bolero de Ravel’ a l'Auditori de Barcelona. Un concert de música clàssica dirigit pel mestre Ludovic Morlot, plantejat amb una orquestració de peces cabdals com: Suburbis de Frederic Mompou; el Concert per a violí n. 1 en Re de Serguei Prokófiev o el famós i icònic Bolero de Maurice Ravel, entre d'altres. Un pla ideal pels més melòmans de la casa!

 

 Filmoteca de Catalunya

Filmoteca de Catalunya

Si ets un amant del setè art, aquest cap de setmana pots gaudir d'autèntics clàssics a la Filmoteca de Catalunya. Amb un preu de 4 euros l'entrada general, pots tenir sessions assequibles amb una títols de culte com 'Edward Scissorhands' de Tim Burton o un recull atemporal del reconegut director francès Jean Renoir. No esperis més i reserva ja les teves entrades!

 ‘Tàpies. L’empremta del zen’

‘Tàpies. L’empremta del zen’

Com a tancament: ‘Tàpies. L’empremta del zen’, una proposta introspectiva envers les referències orientals dins de l’art i les obres d’Antoni Tàpies. La ‘Fundació Antoni Tàpies’ ens ofereix en commemoració del centenari del naixement de l’artista, una exposició sobre l’etapa d'influència japonesa, on les traçades i creacions del reconegut pintor i escultor català exemplifiquen la seva característica mirada individual. No t’ho perdis!

 

 

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES