COMPARTEIX

Dimecres 6 de març, va tenir lloc l’acte de renovació del Consell de Públics per acomiadar als membres que van formar part del grup durant el passat 2023, i per donar la benvinguda als 10 nous integrants que enguany hi faran el relleu. Per al TRESC, el consell és un òrgan essencial de l’organització, ja que dona veu pròpia i opinió als consumidors de la cultura i actua en representació dels diferents públics del sector cultural.

L’Èrika Fortis i l’Ivan Marzolla, que ostenten la direcció del TRESC des del passat mes de juny, van trobar-se amb tots els integrants del consell a la Sala Marta Mata, de la Cooperativa d’Abacus, per fer un balanç de tots els canvis que ha patit l’entitat aquests darrers mesos i posar en comú el nou pla de treball i programa d’activitats pròpies que tindrà lloc aquesta temporada. 

D'ara endavant, els nous 10 integrants es reuniran cada dos mesos per posar en comú idees i opinions compartides, amb el valor afegit de combinar-se amb la visita a espais culturals d’interès de la mà dels seus responsables. Aquestes visites permeten proporcionar als públics de la cultura un rol actiu en la participació dels diferents projectes del TRESC, així com dels equipaments culturals que es visiten. Els antics membres ja han pogut gaudir de visites a La Villarroel, el MNAC, l’IDEAL, La Pedrera i l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, entre d’altres. 

A més, formar part del Consell permet als integrants entendre la relació entre el programador i el prescriptor i conèixer de primera mà autors, creadors, i artistes de la cultura del país; així com exercir un paper clau en certs esdeveniments com per exemple l’entrega del Premi TRESC. 

Pròximament, et presentarem els nous i noves integrants del Consell de Públics 2024 perquè puguis conèixer-los una mica més de prop!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES