COMPARTEIX

Ramon Mirabet i Bely Basarte omplen els Cinemes Girona amb la presentació del seu nou videoclip ‘Ahora y Aquí’ en una nova edició dels +Que Música. Els dos cantants han presentat el seu darrer single conjunt, que llançaven el passat 14 de febrer,  en un acte organitzat pel TRESC i amb el periodista cultural Albert Fernández com a mestre de cerimònia. 

Després de més de deu anys de carrera, quatre discs d’estudi i èxits com ‘Home is where the heart is’ o ‘Those little things’ (BSO d’Estrella Damm al 2016), el català Ramon Mirabet ha aconseguit fer-se un nom a nivell internacional. Tant és així que el passat desembre actuava a Londres i la setmana vinent inicia una gira per Amèrica en la que passarà per tres països diferents. Ara, Mirabet deixa enrere per primer cop l’anglès per publicar la que és la seva primera cançó en llengua castellana, i ho fa de la mà de la madrilenya Bely Basarte. 

La cantant Belen Basarte, coneguda sota el nom artístic de Bely Basarte, va començar la seva carrera musical fent versions a YouTube, les quals recopila en els seus àlbums ‘Covers’, amb quatre volums publicats entre 2015 i 2018. Des d’aleshores ha tret al mercat 6 àlbums propis, amb cançons originals,  i acumula més de 250 mil oients mensuals a Spotify. 

Després de visionar el videoclip, inspirat en Dirty Dancing i gravat en només tres hores, el públic ha pogut conèixer tots els secrets darrere aquesta col·laboració tan especial, la primera en un disc del de Sant Feliu de Llobregat. Igual que el dia que rodaven el vídeo, Bely Basarte ha hagut de marxar corrents per no perdre l'AVE, però no sense abans explicar-nos quins han estat els moments més importants de la seva carrera, sempre acompanyada de la seva família.

Mirabet, també va compartir amb el públic alguns dels seus moments més íntims. Com l'últim concert acompanyat del seu pare, un gran trombonista del seu temps i amb qui compartia la passió per la música, o la història de com va conèixer a la seva actual parella i productora del videoclip, Carlota Durà, a classes de dansa. Fins i tot, va fer una petita demostració dels seus passos prohibits

Durant l'acte, els assistents han pogut escoltar en el seu format en acústic algunes de les cançons de Mirabet. A part del single de la nit, el cantant ha presentat una de les cançons del seu pròxim disc i el single 'Happy Days' del seu àlbum homònim. 

Els +Que Música són un cicle de trobades en els quals es combina el gènere de l’entrevista amb actuacions en format acústic, amb l’objectiu d’apropar al públic els seus artistes preferits, i viceversa. El passat 13 de març, les barcelonines Maruja Limón van ser les encarregades d’encetar la temporada d’enguany al Pipa Club. Si t’has perdut les dues primeres edicions de la temporada, estigues atent a les xarxes del TRESC perquè properament anunciarem un nou convidat!


per  Farners Burguera

ÚLTIMS ARTICLES