COMPARTEIX

Sabem que t’encanta la música i també sabem que no hi ha millor acompanyant per anar a un bon concert que la gastronomia. I és per això que ens hem ajuntat amb Lactium, la Fira de formatges referent del sector gastronòmic, per oferir-te un concert ben especial amb la cantautora Irene Gellida Cortés sobre l’escenari.

Lactium és un esdeveniment cultural, lúdic i gastronòmic, que gira al voltant del formatge artesà. Fa setze anys que treballen amb el compromís de reconèixer la riquesa gastronòmica del món rural i fomentar la demanda d’aquest ric producte artesà i la seva productivitat, ecològica i sostenible. Aquest any, La Fira reunirà més de 200 formatges i 40 formatgeries durant els dies 20 i 21 d’abril, al Parc Jaume Balmes de Vic.

Per tancar amb els millors ritmes la primera jornada del mercat, Irene Gellida Cortés oferirà el seu concert a l’escenari TxisArts. La Irene ha estat des de petita ben a prop de les melodies, estudiant música i teatre. També ha rebut formació com a actriu i per si no n'hi hagués prou, sap tocar l’arpa! Pujarà a l’escenari acompanyada de la seva guitarra i ens animarà la nit a tots i totes.

T’esperem el 20 d’abril a les 19.30h al Lactium!


per  Ainoa Hidalgo

ÚLTIMS ARTICLES