COMPARTEIX

TRESC i Vankiki Records presenten una edició molt especial de +QueMúsica per descobrir-te el nou disc de La Tour de Carol. XTOTS culmina tot el treball de la banda al llarg del darrer any i mig, i els posiciona com una de les bandes revelació més prometedores del panorama musical català.  

 

Al llarg del 2024, el grup ja ha anat publicant uns quants avançaments en forma de dos EPs: la primera part, XTU, que conté els temes CREMANT CARRETERA, PERREO, BIGOTI i A TODO TREN; i la segona part, XMI, amb les cançons BALI (ft. Yung Rajola), SENSE VOLER, UNPARTY+ i SI VOLS VENIR. Finalment, XTOTS, que veurà la llum el pròxim 25 d’octubre, agrupa els vuit temes dels EPs i n’incorpora quatre de nous, entre els quals hi ha l’últim llançament, SETEMBRE:( , i el pròxim single encara per anunciar.

Aquesta cita tan especial forma part de la gira de presentació, XTOUR. Després d’haver tocat a sales emblemàtiques com l'Heliogàbal o la Deskomunal, i a altres escenaris destacats com l’FM de La Sagrera (Barcelona), a l'Ametlla de Mar i a l’FM de Gràcia (Plaça Rovira, Barcelona), La Tour de Carol ja ha anunciat les pròximes dates, on presentaran el nou projecte en directe, començant per aquesta nit a l’Espai Àgora de Sabadell.

 

SOBRE LA TOUR DE CAROL 

 

En Guille (vocalista), l'Albert (baix), en Pau (guitarra) i l'Àlex (bateria) són quatre joves catalans emmarcats en el pop d'actualitat. La seva música explora sonoritats contemporànies amb sintetitzadors i sàmplers, mentre que les seves lletres evoquen despreocupació, ganes de viure i gaudir del dia a dia; i és que els nois que són capaços de transportar al públic a una nova dimensió, i fan impossible no somriure. 

Actualment, la banda es troba en la seva etapa de màxim creixement. A més, amb els seus últims temes han aconseguit un ràpid reconeixement per part de mitjans com Els 40, Enderrock o iCat, i han estat inclosos en playlists editorials de Spotify com INDIECAT, d'Apple Music CAT i Fresh Finds España.

 

 

Reserva la teva invitació, aquí!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES