COMPARTEIX

Notícies
9 D’OCTUBRE DEL 2019 per Lídia Pi Carrero

Per fi arriba un dels espectacles més esperats de la temporada que ha aixecat gran curiositat tant els aficionats del circ com els amants del futbol: “Messi10” la superproducció de Cirque du Soleil. Per primera vegada, la companyia homenatge un esportista, en aquest cas un futbolista d’elit conegut per tots i considerat, per una gran majoria, el millor jugador del món.

El Parc del Fòrum serà la seu del show durant els pròxims mesos on el públic podrà gaudir d’un espectacle innovador adaptat a les exigències tecnològiques del nostre segle. I, per si fos menys, la companyia ha construït un espai adjacent on tots els aficionats del futbol podran posar-se en la pell de Lionel Messi gràcies a les diferents activitats que s’han organitzat en el “Messi10 Challenge”. Tot seguit, t’expliquem les claus de l’espectacle, els quatre punts més rellevants que fan d’ell una experiència única.

 La fusió entre el circ i el futbol

La fusió entre el circ i el futbol

L’espectacle no és un homenatge a la carrera professional del futbolista. L’escriptor i director Mukhtar Omar Sharif va fixar-se en l’esperit de superació de Messi, en tots els anys de carrera en què per més que caigués es tornava a aixecar. Aquests valors de sacrifici i superació per arribar a ser el millor en el futbol, la seva passió, també són valors presents en el circ. Durant l’espectacle veuràs a través de futbol d’estil lliure, acrobàcies i espectaculars disciplines de circ, la recompensa que proporciona el treball dur i la disciplina.

 Hi ha un 10 en cadascun de nosaltres

Hi ha un 10 en cadascun de nosaltres

“Tenim un perfecte 10 dins de nosaltres”  va dir Mukhtar Omar Sharif durant la presentació. L’espectacle mostra les claus i les habilitats per aconseguir l’excel·lència en la vida com ho va fer en el seu moment el jugador argentí. En el seu cas, els valors imprescindibles per seguir lluitant són la visió, la velocitat, l’equilibri i el suport dels fans i la família.

 Un format únic i innovador

Un format únic i innovador

Cirque du Soleil ha dissenyat un escenari espectacular. Més enllà del set- up habitual de la carpa del circ clàssic, re-imagina un estadi de futbol amb dues enormes pantalles LED i una graderia amb una capacitat superior a 3.000 persones. A més, l’espectacle inclou animacions audiovisuals de moments mítics del futbolista i imatges inèdites que va gravar exclusivament per l’espectacle. Tot això, construït a partir de la tecnologia d’última generació. Fins i tot el vestuari dels artistes destaca pel seu disseny futurista inspirat en la indumentària futbolística. No és d’estranyar que el procés de creació de l’espectacle durés dos anys.

 Més que un espectacle

Més que un espectacle

L’espectacle ofereix una atracció addicional anomenada “Messi10 Challenge” pensada per a tota la família i, sobretot, pels aficionats del futbol i fidels seguidors del jugador. L’atracció obrirà tres hores abans de l’espectacle perquè puguis participar en les diferents activitats com, per exemple,  conversar amb un Messi interactiu o reviure en primera persona els moments més memorables de la seva carrera gràcies a ulleres de realitat virtual. L’objectiu és acumular punts en els diverses desafiaments per aconseguir ser el “Messi del dia”.

I això no és tot. El pròxim 21 de novembre, el patrocinador del show Rakuten llençarà “MessiCirque”, un documental que mostra els secrets del procés de creació de Messi10 by Cirque du Soleil, dirigit per la cineasta argentina Agustina Macri, directora de pel·lícules com “Soledad”, que va guanyar el premi a la Millor Pel·lícula al Festival Internacional de Cine de Barcelona.

Aquest no és un espectacle pensat només per aficionats del futbol: amants del circ i de les arts acrobàtiques, gent apassionada a la cultura i als nous formats de creació, aquest és el vostre lloc. L’espectacle és per tots els públics i porta la marca inconfusible del Cirque du Soleil. Esperem que t’animis a viure l’experiència que es podrà veure per primera vegada i en exclusiva a Barcelona. No us el perdeu!!


per  Lídia Pi Carrero

ÚLTIMS ARTICLES