COMPARTEIX

27 D’OCTUBRE DEL 2019 per Irene San Martín

Com cada diumenge, el TRESC col·labora amb el programa ‘Tot és Comèdia’ de SER Catalunya. En aquesta ocasió, Pepe Zapatadirector del TRESC, et recomana tres propostes culturals per l’última setmana d’octubre! Així que aprofita per gaudir de tot el que et proposem a continuació i tancar el mes amb emoció!

Ja pots escoltar el podcast del programa, aquí!

Manga Barcelona 25

Manga Barcelona 25

En primer lloc, et proposem que no faltis a la 25a edició del Saló del Manga que arriba a Barcelona de dijous a diumenge al recinte de la Fira de Montjuïc. Ja són 25 anys de manga, anime, cosplay i cultura japonesa! Aquest any, el Saló ve carregat de sorpreses com la presència de mangakas de categoria com Atushi Ohkubo (‘Fire Force’) i Mizuho Kusanagi (‘Yona, princesa del amanecer’); una increïble exposició sobre ‘Dragon Ball’ que els més aficionats no podeu deixar escapar; el Manga Kids pels més petits; i, a més a més, un concert de la banda femenina japonesa de rock The 5,6,7,8s, que es va fer famosa a nivell internacional després d’aparèixer al 1r volum de ‘Kill Bill’ de Quentin Tarantino!

 Life Victoria 2019 Barcelona

Life Victoria 2019 Barcelona

Seguim amb la segona recomanació per aquesta setmana: el Life Victoria Barcelona, el Festival de Lied Victoria de los Ángeles que cada any aplega el millor del lied nacional i internacional! El seu programa és amplíssim i es compon de recitals aperitiu, masterclasses, testos de lied i 17 recitals concerts, d’entre els quals Pepe Zapata destaca el concert de la soprano Dorothea Röschmann que et fascinarà amb la seva meravellosa veu i el pianista Malcolm Martineau. Junts interpretaran peces dels genials compositors Mendelssohn, Mahler, Schumann i Wagner el dimecres 30 d’octubre al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau.

  'Noche de Muertos'

'Noche de Muertos'

Per últim, ja que la propera setmana se celebra la Castanyada i Halloween, et recomanem recuperar el veritable sentit d’aquesta data amb la ‘Noche de Muertos’ que organitzen el diplomàtic Diego Gómez Pickering i Casa Mèxic a la Sala Beckett el proper divendres 31 d’octubre. L’esdeveniment compta amb un magnífic programa que inclou una conversa sobre el significat de la mort en la cultura i societat mexicanes, un veritable altar de morts dedicat a figures emblemàtiques de la dramatúrgia catalana, espanyola i mexicana, el concert dels inevitables mariachi típics de Mèxic, un taller de pintura facial per tenir la cara com una calavera i finalment, una degustació de boníssims mezcales que no podia faltar!

Això és tot per avui! Ens tornem a trobar el proper diumenge amb més propostes culturals!


per  Irene San Martín

ÚLTIMS ARTICLES