COMPARTEIX

Atenció, lletraferit! Reserva't el dissabte 30 de novembre i el diumenge 1 de desembre per poder assistir a l'esdeveniment literari més important d'aquest Nadal: El Sant Jordi de Nadal! Aquí t'expliquem totes les novetats que hi trobaràs respecte les edicions anteriors. Ja pots anotar la data a la teva agenda! ;)

· Dos dies plens de literatura, activitats i cultura!

Molts ja ho havíeu demanat en edicions anteriors i... dit i fet! Aquest any, el Sant Jordi de Nadal durarà un dia més. Els propers dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre, la literatura inundarà tots els racons de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Obrirem portes dissabte a les 10.30h fins les 21h i el diumenge de 10.30h a 15.30h. Reserva’t les dates!

· De Mercat del Llibre a Sant Jordi de Nadal

Canviem el nom! La Diada de Sant Jordi és una de les festes més importants de Catalunya. Barcelona s’omple de llibres, cultura, regals, botigues al carrer,... igual que el nostre mercat literari! Per això, aquest any hem volgut canviar el nom en honor a aquesta festivitat, afegint-li el toc nadalenc.

· Trobaràs els teus autors i autores preferits

Un dels plats forts del mercat és la presència d’autors. Gairebé un centenar d'escriptors i escriptores participaran en activitats literàries per a tots els públics en una jornada gratuïta dedicada a la literatura. Comptarem amb un munt d’autors de diferents gèneres literaris que signaran els seus llibres als lectors que ho desitgin i participaran en converses temàtiques.

· Les millors propostes d’activitats per passar el dia!

Aquesta edició s'apropa més que mai al públic familiar amb activitats infantils durant tota la jornada com tallers, conta-contes i concerts. Tampoc hi faltaran espectacles que relacionen la literatura amb altres disciplines artístiques, tallers literaris, màgia i concerts.

· Més llibreries, més pop ups i més foodtrucks!

Tenim més dies, més activitats, més autors i autores,... tampoc no podien faltar més paradetes! En aquesta edició hem volgut ampliar l’espai per tenir més paradistes, per tal que podeu passejar i perdre-us entre llibres, regalets i una àmplia oferta gastronòmica.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES