COMPARTEIX

3 DE NOVEMBRE DEL 2019 per Irene San Martín

Com cada diumenge, el TRESC torna a col·laborar aquest 3 de novembre amb el programa ‘Tot és Comèdia’ de SER Catalunya. En aquesta ocasió, Pepe Zapatadirector del TRESC, us recomana tres propostes culturals que tenen a veure amb el món audiovisual!

Pots escoltar el podcast del programa, aquí!

 

Mira

Mira

Per començar, et proposem que emprenguis la setmana amb el MIRA Digital Arts Festival, que se celebra del 5 al 9 de novembre a la fàbrica de creació Fabra i Coats com a espai central. Allà podràs gaudir d’una gran selecció de shows audiovisuals, directes amb banda, sessions de DJ, instal·lacions d’art immersiu i, fins i tot, d’una al·lucinant cúpula immersiva dedicada a projectar peces de vídeo art en 360º. T’ho perdràs?

 Ideal

Ideal

En segon lloc, et recomanem l’IDEAL Centre d’Arts Digital, el qual forma part del MIRA, però tindrà lloc a altres espais com el Lliure, l’Auditori i un nou espai situat al Poble Nou.Tota una experiència immersiva que t’introduirà en la vida i obra de Claude Monet, un dels grans pintors impressionistes. Podràs passejar-te i ficar-te dins, literalment, dels seus quadres més famosos a través d’una projecció en una pantalla de 1000m2 i d’ulleres 360º a la zona de realitat virtual!

  El Meu Primer Festival

El Meu Primer Festival

I per acabar amb les recomanacions per a la propera setmana, arriba la 11a edició d’El Meu Primer Festival, un festival internacional de cinema que se celebra del 10 al 25 de novembre i està pensat específicament per als més petits, entre 2 i 12 anys. És ideal per ensenyar a la canalla que hi ha vida més enllà de les petites pantalles i que hi ha un espai on poden somiar que es diu cinema. Trobaran peliscurts i fins i tot un cine-concert amb música en directe a càrrec de Marc Parrot!

Ens tornem a trobar el proper diumenge amb més i més cultura!


per  Irene San Martín

ÚLTIMS ARTICLES