COMPARTEIX

La tardor és aquí i amb ella els últims raigs de sol! Aprofita’ls i escapa't de la gran ciutat per llençar-te a descobrir al·lucinants propostes enoturístiques per a tots els gustos i paladars. Sabem que les opcions són incomptables, per això et portem una ruta amb les nostres recomanacions: una guia per assegurar una immersió enoturística d’allò més dolça!

 Celler Carol Vallès · Alt Penedès

Celler Carol Vallès · Alt Penedès

Un Celler tradicional de caves fundat l’any 1996 en una majestuosa masia a Subirats. Actualment, la segona generació ha agafat el timó i ho fa amb especials maridatges que et convertiran en un autèntic enòleg! Descobreix com s'elaboren els reconeguts caves artesanals  i tasta’ls acompanyats d’altres delícies gastronòmiques! Gaudeix d'un maridatge amb formatges catalans, pernils exclusius, o diferents patés d’origen!

 Celler Cuscó Berga · Alt Penedès

Celler Cuscó Berga · Alt Penedès

Un Celler de concepció moderna, situat en el petit poble de les Gunyoles d’Avinyonet amb un dels paisatges més encantadors de la comarca del Penedès! Un Celler que ho té clar: les visites enoturístiques han de ser divertides! Per això proposa  gaudir de l'entorn amb una agradable passejada a peu, circuits en bicicleta o tours en Land Rover; enguany totes finalitzen de la mateixa manera: un esmorzar típic de la zona al Mirador de les Caves per gaudir dels vins més emblemàtics i selectes del Celler Cuscó Berga.

 Jornada Star Wars a Mas Rodó · Alt Penedès

Jornada Star Wars a Mas Rodó · Alt Penedès

Aquest jove celler familiar i innovador aposta per organitzar una jornada galàctica! Amb motiu del Festival de Cinema de Vilafranca, organitza una jornada per a petits i grans amb l’ajuda de Star Wars Catalunya, on els personatges de la saga de 'STAR WARS' retornen. En definitiva, una excusa per treure aquella disfressa del fons de l’armari, descobrir un vi galàctic i petar-ho al photocall !

 Celler Masroig · Priorat

Celler Masroig · Priorat

Un celler que després de 100 anys d'història manté l'essència i la personalitat del primer dia i ho acompanya amb els coneixements i la innovació del present. Actualment és considerat un dels referents de la Denominació d'Origen Montsant, a la comarca del Priorat. Passeja pel celler i descobreix una cultura de vinyes que durant generacions ha viscut gràcies a l'esforç i el treball de la gent del poble. Acaba la visita amb tast guiat dels millors vins del celler i deixa't portar per les papil·les gustatives!

 Cellers Baronia del Montsant · Priorat

Cellers Baronia del Montsant · Priorat

Un celler de l'any 1998 fruit d'un projecte en comú de tres joves especialistes i amants del món del vi. Situat a Cornudella de Montsant aquest celler aposta per l'enoturisme! Amb activitats per a tots els gustos, per gaudir d'una experiència enoturística i descobrir el celler amb moltíssimes activitats: gaudeix d'un dinar a la Fonda El Recó; fes un tast als cellers directament de barril; o visita les vinyes amb 4x4. Sigui com sigui endinsa't a la tradició del celler i coneix la viticultura.

 Celler Família Torres Priorat · Priorat

Celler Família Torres Priorat · Priorat

Situat en ple cor de la prestigiosa comarca vitivinícola del Priorat, molt a prop del municipi del Lloar, trobem el celler Família Torres Priorat, un celler ple d'història i tradició que busca transmetre el llegat vinícola amb espectaculars activitats: maridatges amb formatges gurmet o pernils ibèrics, passeigs entre les vinyes, o tasts directament des de la bota! Viu l'essència d'una regió màgica.

 Celler Miquel Jané · Anoia

Celler Miquel Jané · Anoia

Un celler familiar de Font-Rubí ple d’història amb singulars vins d’origen que t’ofereix gaudir amb els 5 sentits de les seves diferents experiències enogastronòmiques:  un tast de 4 vins del celler avalats amb premis de prestigi internacional, acompanyat d’un menú a la brasa amb calçots o bé una espectacular cargolada!

Hem preparat un mapa interactiu perquè puguis calcular el temps de distància fins la teva pròxima parada!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES