COMPARTEIX

Com cada diumenge, el TRESC torna a col·laborar amb el programa 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya. Pepe Zapata, director del TRESC, recomana 3 propostes per a gaudir de les exposicions de la ciutat! Diverteix-te aquesta setmana amb un somriure i no et perdis cap novetat! Així que para atenció!

 Tocar el color. La renovació del pastel · Fundació Mapfre

Tocar el color. La renovació del pastel · Fundació Mapfre

Un imprescindible per a visitar està a la Fundació Mapfre i porta per títol ‘Tocar el color. La renovació del pastel’. Les obres plàstiques sovint reben una categorització segons la seva tècnica, no es valora igual una aquarel·la que una pintura ni un carbonet que un pastel; no obstant la Fundació Mapfre vol trencar aquest costum per revalorar la tècnica del pastel. De tal manera, ha volgut dedicar-li tota una exposició a aquesta tècnica que repassa la història i l'evolució del gènere des de finals del segle XVIII fins al segle XX. Aprofita aquesta oportunitat per endinsar-te en el món fascinant del pastel i descobreix alguns dels grans noms de la pintura de tots els temps, amb peces de primer nivell de Millet, Eugène Boudin, Pau Gargallo,Boldini, Renoir, Redon, Joaquim Mir, Joan Miró i Pablo Picasso. Passa’t per la seu de la Fundació Mapfre a l'Eixample, a la Casa Garriga Nogués i endinsa’t en el món de la les arts plàstiques fins al 5 de gener.

 LA MOVIDA. Crònica d'una agitació · Foto Colectania

LA MOVIDA. Crònica d'una agitació · Foto Colectania

Apropa’t al Born de Barcelona, a Foto Colectània, per destapar l'exposició ‘LA MOVIDA. Crònica d'una agitació'. Una mostra per viure el moviment històric des de la perspectiva de la fotografia, abordant àmbits i mirades radicalment diferents gràcies als treballs de fotògrafs imprescindibles com Miguel Trillo, Pablo Pérez-Mínguez, Alberto García-Alix i la gran Ouka Leele. Tots ells ens permeten apropar-nos a una època, la del Madrid dels 80 que, després de dècades de dictadura i ostracisme, va veure aparèixer una nova generació fascinada per la modernitat amb Almodóvar, Alaska i Dinarama, Radio Futura, Los Secretos, i bandes com Nacho Pop. Gaudeix de l’exposició fins al 16 de febrer, aprofita el primer diumenge de cada més per entrar de forma gratuïta i  recorda utilitzar el tag #LaMovidaColectania.

 Le Mans’66 · Cinema Bosque

Le Mans’66 · Cinema Bosque

Ja que estem en ple revival recomanar una propera estrena cinematogràfica: Le Mans'66
amb els guanyadors de l'Oscar Matt Damon i Christian Bale que protagonitzen aquesta pel·lícula basada en la història real del visionari dissenyador americà d'automòbils Carroll Shelby i l'intrèpid pilot britànic Ken Milers, els quals van construir un revolucionari cotxe de carreres per a Ford Motor capaç de derrotar als Ferrari, que van ser els grans dominadors del campionat del món de Lemans l'any 1966. Amb TRESC tens una oportunitat exclusiva per anar a la preestrena! Aquest dijous 14 de novembre a les 20h, al Cinema Bosque. No badis, només hi haurà 300 entrades!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES