COMPARTEIX

Com cada diumenge, el TRESC torna a col·laborar aquest 16 de febrer amb el programa ‘Tot és Comèdia’ de SER Catalunya. En aquesta ocasió, Pepe Zapata, director del TRESC, us recomana dues exposicions i una òpera d'escàndol!

 Picasso Poeta

Picasso Poeta

Última oportunitat per visitar l’exposició Picasso Poeta! Una revisió de la importància de l’escriptura poètica en la seva trajectòria creadora molt interessant. És una delícia veure els seus manuscrits, bellament il·lustrats, la correspondència que va mantenir fent referència als seus processos creatius; enguany es pot considerar una espècie de diari íntim i sensorial que permet abordar la seva obra des d’una perspectiva diferent. Picasso ja ho deia: “En el fons sóc un poeta descarrilat”. Apunta’t a descobrir una exposició de massa verbal al Museu Picasso de Barcelona fins a l’1 de març.

 L’Auditori de Girona

L’Auditori de Girona

De tant en tant, fer un tomb per la geografia catalana i descobrir o redescobrir propostes culturals de gran interès pot ser espectacular. És el cas de l’Auditori de Girona, amb una programació per a les properes setmanes que et deixarà bocabadat; dissabte 22 de febrer un concert homenatge als 25 anys de la mort d’Ovidi Montllor, una coproducció amb el festival Barnasants i amb entrades exhaurides; dissabte 29 de febrer el concert cobla i veus de teatre líric català; i el diumenge 1 de març l’espectacle 'Òpera, de què vas?', presentat pel Marcel Gorgori, el presentador d’aquell gran programa divulgatiu Va d’Òpera; un concert espectacle que ajuda a combatre els tòpics del món de l’òpera i descobrir, per exemple, que l’argument de la pel·lícula Pretty woman és exactament el mateix que el de La Traviata, de Verdi!

 Museu Episcopal de Vic

Museu Episcopal de Vic

S’acaba d’inaugurar el Museu Episcopal de Vic, el MEV, l’exposició Nord & Sud, que fins al 17 de maig reunirà per primera vegada obres d’art religiós dels segles XII a XIV de Noruega i de Catalunya. Una autèntica delicatessen, la millor col·lecció d’art medieval del món amb visites guiades, fins i tot en família. A més, amb motiu del període carnestoltes, tampoc no us perdeu una activitat del Museu que porta per títol ‘Un carnaval de pel·lícula’. Una activitat per reviure el passat i els seus personatges del món prehistòric, egipci, íber romà... o medieval amb escenes que s'immortalitzen amb un vídeo curt. Tots els diumenges de febrer i març al Museu Episcopal de Vic!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES