COMPARTEIX

Com cada diumenge, el TRESC torna a col·laborar aquest 23 de febrer amb el programa ‘Tot és Comèdia’ de SER Catalunya. En aquesta ocasió, Pepe Zapata, director del TRESC, recomana una mica de tot: teatre, música i exposicions!

 Sales de proximitat de Barcelona

Sales de proximitat de Barcelona

La recomanació de sales de proximitat de Barcelona va carregada amb un accent femení molt marcat. El Teatre Akadèmia, estrena el proper dimecres, una versió del ‘Per un sí o per un no’, de Nathalie Sarraute, protagonitzada per 2 actrius: Isabelle Bres i Mari Pau Pigem, amb direcció d’Elena Fortuny. A més, el Tantarantana, estrena aquest dijous ‘Preses’, de les companyies Ella i Kaddish; es tracta d’un recull de vivències de dones durant la repressió franquista. Dos molt bons motius per apropar-te a les sales teatrals de proximitat de Barcelona gaudir al màxim!

 Més que Música amb Eduard Iniesta

Més que Música amb Eduard Iniesta

Des del TRESC s’organitza periòdicament un cicle que es diu Més que Música, per apropar la realitat musical als nostres socis en el sentit més literal! Apunta’t a sessions molt, a tocar dels músics, per conèixer de prop els seus últims treballs. Demà dilluns, a les 7H de la tarda al Pipa Club vine a un Més que Música de luxe amb el compositor Eduard Iniesta, qui presenta el seu 9è disc, ‘A White Hole’, amb una barreja de pop, jazz, rock i folk alhora. No et perdis aquesta trobada íntima amb el músic del moment!

 Càmera i Ciutat al CaixaFòrum

Càmera i Ciutat al CaixaFòrum

Última oportunitat per descobrir l’exposició ‘Càmera i Ciutat’, al CaixaFòrum de Montjuïc fins al 8 de març. Una molt interessant mostra del treball de fotògrafs i cineastes, que han disseccionat el concepte metròpoli i que plantegen diferents escenaris de la vida urbana. Amb material propvinent del Centre Pompidou de París, es barreja des de la sèrie de fotografies ‘París de nit’ de Brassaï; estampes surrealistes de Cartier-Bresson; o obres contemporànies al carrer virtual de Google Street View sota el prisma de Viktoria Binschtok. Descobreix la ciutat des d’una nova perspectiva i aprofita les invitacions per a socis del TRESC per a una visita guiada especial el proper divendres 28 de febrer a les 17H.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES