COMPARTEIX

Playlist
20 D’OCTUBRE DEL 2021 per Blanca Esteva i Pol Segarra

Ep! Quina il·lusió, oi? Arriba la tardor i ja toca tornar a plantejar-se si sortir al carrer amb jersei de llana i bufanda o samarreta de tirants i xancletes. L'olor de castanyes pel carrer, el romanticisme de les fulles de tons càlids vestint les llambordes i els llambordins, i els primers refredats del canvi de temperatura que, afortunadament, enguany arriben amb menys incògnites que l'any passat. La tardor no només són els tòpics que repetim any rere any, la tardor arriba carregada de novetats discogràfiques que ens escalfaran l'ànima i ens prepararan per al fred que està a punt de caure. Blanca Esteva, la nostra especialista en música, ha seleccionat una llista de nous hits que conformaran la banda sonora de les teves passejades per les fagedes, les rambles de ciutats i pobles i les escapadetes de cap de setmana. Descobreix-la:

'AAH!' · b1no i Marina Herlop

'AAH!' · b1no i Marina Herlop

'AAH!' és el nou single dels barcelonins b1no en col·laboració amb Marina Herlop, una de les joves promeses de l'escena local, la qual ja és coneguda per la seva habilitat en l'exploració i creació de nous sons. Aquest single és l'últim llançament abans de la presentació de 'Bi', el nou àlbum de la formació.

 'Whip Jamboree' · El Pony Pisador

'Whip Jamboree' · El Pony Pisador

El Pony Pisador són el referent més internacional del gènere sea shanties a l'estat. Amb els seus darrers treballs han recorregut els escenaris d'EUA, Holanda i Anglaterra en més de 40 concerts. En col·laboració amb Chalart58 ara presenten 'Whip Jamboree', que esdevé el quart single del seu nou àlbum!

 'Zombies' · Mazoni

'Zombies' · Mazoni

Ja feia temps que l'esperàvem i per fi el tenim aquí! 'Zombies' és l'avançament del nou àlbum d'estudi de Mazoni: 'Ludwig', un disc que es presenta com a estretament lligat a l'obra del mestre Ludwig van Beethoven. Només cal que l'escoltis perquè t'hi enganxis!

 'Ho tenim tot' · Joan Dausà

'Ho tenim tot' · Joan Dausà

'Ho tenim tot' és l'esperadíssim nou single de Joan Dausà que donarà peu al seu nou àlbum d'estudi després de 3 anys de silenci discogràfic. Escolta'l atentament i enamora't, la gira de presentació ja té 20 dates confirmades, no perdis el temps i busca el concert que et quedi més a prop!

 'N.S.C.A.L.H.' · El Petit de Cal Eril

'N.S.C.A.L.H.' · El Petit de Cal Eril

Ja tenim data confirmada per la presentació de 'N.S.C.A.L.H.', serà el dia 2 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona. Tens encara més d'un mes per a aprendre't totes aquestes cançons en bucle... pots començar per 'Cada dia surt el sol', un dels singles destacats!

 'Totes les flors' · Roger Mas

'Totes les flors' · Roger Mas

"Hi havia una vegada una nena bonica que tenia en un sac totes les flors... ", així comença aquesta història narrada pel trobador Roger Mas. A través d'aquest single et convidem a submergir-te en el nou àlbum homònim de Mas que compta amb col·laboracions tan especials com Quico Pi de la Serra!

 'Fiat Lux' · Tarta Relena

'Fiat Lux' · Tarta Relena

Després d''Ora pro nobis' i 'Intercede pro nobis', que es van ajuntar i ampliar amb remescles electròniques en un doble vinil, arriba 'Fiat Lux' on Tarta Relena segueix fidel al seu estil Folk Tradicional però emergint ara amb una proposta experimental i futurista.

I no s'acaba aquí: Roba Estesa, Lewis Pe, Elena Setién, Marialluïsa, Natàlia Miró , Carles Viarnès, Germà Aire, Flamingo Tours, Ginestà... les tens totes a la playlist, escolta-la i gaudeix de la tardor més musical!

 

 


per  Blanca Esteva i Pol Segarra

ÚLTIMS ARTICLES