COMPARTEIX

Ajunta't amb els teus amics, porta un pareo, col·loca'l a la gespa i gaudeix d'una pel·lícula en pantalla gegant al Castell de Montjuïc. I es que aquest 2022 torna el festival Sala Montjuïc, on a més de veure grans cintes del cinema clàssic i actual podràs escoltar concerts en directe, fer un pícnic i gaudir de les nits d’estiu a la fresca. Tot això en un dels llocs més emblemàtics de Barcelona. Descobreix aquí cinc motius pels quals no et pots perdre aquest festival!
 
1. Les pel·lícules programades
Durant 16 dates podràs veure grans clàssics com ‘Grease’, ‘Pulp Fiction’ o ‘Con la muerte en los talones’, o cintes més actuals com ‘Call me by your name’ i ‘Lost in Translation’. Entre l'oferta també s'han inclòs pel·lícules que recentment han sigut nominades als premis Óscar, com ‘Coda’, ‘Belfast’ i ‘Licorice Pizza’. A més, com cada any, l’últim dia del festival (5 d'agost), es projectarà la pel·lícula sorpresa.
 
2. La música en directe
La música també té un lloc especial a la Sala Montjuïc. En paral·lel a la programació de pel·lícules, cadascuna de les 16 sessions del festival proposa un concert diferent. Artistes contemporanis i emergents de soul (The Sey Sisters), jazz (Jinx Jazz Band), folk (Els Stompers) i altres gèneres pujaran a l'escenari abans de la projecció. Millor avantsala, impossible.
 
3. Els curtmetratges
També hi haurà espai per als curtmetratges. En aquesta edició de Sala Montjuïc es projectaran les obres guanyadores dels Premis VOC (Versió Original en Català), ‘Elsa’ d'Albert Carbó i ‘Sintra III’ d'Ivan Casajús. Consulta la programació i gaudeix del millor de l'audiovisual en llengua catalana.
 
4. El concurs de microcurts
Enguany el festival va organitzar un concurs de microcurts: “Jo també estimo el cinema a la fresca”. De tots els participants en el concurs han quedat cinc obres finalistes que podràs veure al compte d'Instagram de Sala Montjuïc. El guanyador o guanyadora depèn de tu. Ja pots votar el teu microcurt favorit!
 
5. El pícnic
Per a fer la teva experiència a la Sala Montjuïc encara més especial, t’animem a organitzar un pícnic a la gespa del Castell. Com cada any, al bar de Sala Montjuïc hi ha una oferta de menjar artesà fet al moment pel teu moment-pícnic. I si prefereixes portar-te el menjar de casa, també ho pots fer.
 
Més informació i reserva d'entrades aquí!
 
01/07 -  PULP FICTION - CONCERT The Sey Sisters
04/07 - BELFAST - CONCERT Los Stompers
06/07 - GREASE - CONCERT Enma Fernández
08/07 - LICORICE PIZZA - CONCERT The Swing Cats
11/07 - ALCARRÀS - CONCERT Anna Tréa
13/07 - CALL ME BY YOUR NAME - CONCERT Los Carosones
15/07 - INTERSTELLAR - CONCERT Eva Fernández Group
18/07 - LOST IN TRANSLATION - CONCERT Indee
20/07 - RELATOS SALVAJES - CONCERT La Prenda Roja
22/07 - WEST SIDE STORY - CONCERT LaKolmena Bcn
25/07 - EL GRAN LEBOWSKI - CONCERT Marc Suárez quintet
27/07 - CODA - CONCERT HalliGalli
29/07 - CON LA MUERTE EN LOS TALONES - CONCERT Irene Ferioli
01/08 - UN HÉROE - CONCERT Yacine Belahcene
03/08 - PALM SPRINGS - CONCERT Kodjo Senyo
05/08 - PEL·LÍCULA SORPRESA - CONCERT Jinx Jazz Band

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES