3/5
Sense recomanacions Interessa a  
PEROTÁ CHINGÓ · 24È FESTIVAL MIL·LENNI 2022

PEROTÁ CHINGÓ · 24È FESTIVAL MIL·LENNI 2022

  • Palau de la Música Catalana - Barcelona
18€ - 34€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Un capvespre estiuenc, un ambient íntim i càlid i l'enregistrament de la cançó "Ríe Chinito" van marcar el tret de sortida de Perotá Chingó, allà per 2011. A partir d'aquest moment res tornaria a ser igual per a les amigues Julia Ortiz i Lola Aguirre. Després de convertir-se en fenomen viral de YouTube, el projecte musical de les argentines va començar una expansió i creixement brutal que les va portar per gran part d'Amèrica Llatina i Europa.

Des d'aquell moment han girat per més de 20 països, oferint el seu directe orgànic, eclèctic i magnètic als seus fans del Brasil, Xile, Mèxic, Espanya, Dinamarca o Anglaterra, per citar alguns. En total més de 500 concerts i un recorregut d'11 anys en què s'han trobat amb artistes de la talla de Djavan, Lenine, Chico César, Fernando Cabrera, Joss Stone, Anita Tijoux, Chambao, Juan Campodónico, Natiruts, Juana Molina o Walter Ferguson, entre d'altres.

La seva música flueix entre el folklòric, l'acústic i els nous beats electrònics més encisadors i magnètics. La seva proposta és un viatge introspectiu que celebra la transformació constant i la fusió naturalista.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

C/ Sant Pere Més Alt, s/n
08003 - Barcelona

Palau de la Música Catalana
C/ Sant Pere Més Alt, s/n, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX