3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Ferran Palau · MÉS QUE MÚSICA

Ferran Palau · MÉS QUE MÚSICA

  • Abaixadors10 - Barcelona
EXCLUSIU
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

*Showcase +entrevista + venda/signatura disc. Aconsegueix  el nou disc 'Kevin', i descobreix-ne els seu secrets de la mà del propi Ferran.

A finals del 2017, poc abans de publicar el seu aclamat disc Blanc (Halley Records 2018), Ferran Palau ja tenia pràcticament enllestides les cançons que formen part de Kevin, el seu quart disc en solitari. Gravat a principis d'aquest any 2019 entre la casa del seu productor i cosí Jordi Matas, la Casa Murada i l'estudi d'en Panxii Badii. Un disc de pop que mira de re-ull al soul més `easy-loving', però, podem interpretar aquest disc com un disc de cançons d'amor? En l'univers Palau les preguntes mai tenen una resposta clara i no serà diferent en aquesta ocasió, però és evident que estem davant de l'obra més romàntica i colorista de l'artista, en la que el tu i el jo que sempre protagonitzen les seves lletres, es converteixen en un micro univers on cada punt de vista esdevé una possible nova dimensió.

Més que Música, el cicle de trobades que dóna l'oportunitat de conèixer de més a prop (i amb temes en acústic!) alguns dels artistes del moment i els seus últims treballs. L'objectiu? Acostar els músics al públic, i el públic als músics. Durant tot l'any anem anunciant aquestes vetllades que combinen l'entrevista amb els artistes i un petit tast en directe de la seva música. No us perdeu aquestes ocasions tan úniques!  

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

ADREÇA

Carrer dels Abaixadors, 10
08003 - Barcelona

Abaixadors10
Carrer dels Abaixadors, 10, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Places limitades a la capacitat de l'espai

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo