3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
El Palmeral
El Palmeral
El Palmeral
El Palmeral
El Palmeral

El Palmeral

  • Teatre Akadèmia - Barcelona
22€
- 20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • BÀSIC / SOCI
  • PREMIUM / SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

-20% per a totes les funcions de 'El Palmeral'

************

Fent ús d'un acurat i exquisit vocabulari i llenguatge dramàtic, Albert Tola engrana 'El Palmeral', una peça de nova creació escrita per ell i dirigida per Rodrigo García Olza. Aquest text presenta un passatge oníric i poètic ple de bellesa on la paraula capta fins al mínim detall i on els matisos guanyen intensitat a través de la mirada coral i les veus entrellaçades dels set personatges que hi intervenen i que conformen una història d'amor, desamor i de llum. La recerca vers la llibertat de dos éssers humans que, únicament, o, ni més ni menys, s'estimen. Una passió que transcendeix el moment històric i lloc geogràfic que els ha tocat viure.

L'epicentre d'aquesta història, situada a la península Ibèrica, a l'al-Àndalus del segle XI, l'encapçala aquest amor prohibit entre l'historiador i poeta, Abu Hassan, i el soldat, Tahir. Ells dos són el cor d'aquesta poesia i llenguatge. Tanmateix, quan la societat pren l'ofensiva i la tragèdia eclipsa la seva passió, el seu amor s'acaba abruptament... o no. Potser és simplement aquest el punt de partida i l'inici del viatge vers la llum i la llibertat real: l'essència palpable d'aquesta nova peça pensada específicament per als intèrprets que finalment la duen a escena tot composant un calidoscopi interpretatiu d'altíssim nivell.

Albert Tola ja va demostrar el seu enginy i talent a peces com ara `Sarab', també estrenada al Teatre Akadèmia, i torna, en aquesta ocasió, amb un text que s'inscriu en el marc del projecte `Cicatrizar' del Nuevo Teatro Fronterizo (NTF) de Madrid, centre d'investigació i creació de dramatúrgies contemporànies que dona suport també a la producció de l'espectacle. `Cicatrizar' és també un projecte en col·laboració amb Colòmbia. De fet, 'El Palmeral' ha estat creat a Bogotà, en una producció del Teatro Mayor ¿ Julio Mario Santo Domingo.

FITXA TÈCNICA

AutoriaAlbert Tola
Direcció Rodrigo García Olza
Intèrprets:Ruben Ametllé / Alicia González Laá / Juanma Diez / Anna Casas / Rodrigo García Olza / David Anguera / Elena Fortuny

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

c/ Buenos Aires, 49
08036 - Barcelona

Teatre Akadèmia
c/ Buenos Aires, 49, 08036 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

COMPARTEIX