3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Turandot de Giacomo Puccini

Turandot de Giacomo Puccini

  • 17, 19 i 21 d'abril
  • La Faràndula de Sabadell - Sabadell
Des de 15€
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Turandot, l'òpera pòstuma de Puccini i la seva gran obra mestra, és sens dubte un dels títols més emblemàtics de tot el repertori operístic.

Aquesta òpera, molt popular per la seva espectacularitat, deixa molt enrere el verisme puccinià per endinsar-se en un drama ambientat en una Xina llegendària. En un imperi atemorit, la cruel princesa Turandot condemna a mort els seus nombrosos pretendents, que no encerten els tres enigmes que ella els proposa i que, malgrat la mort quasi segura, acudeixen a Pequín. El príncep Calaf, en veure la bellesa i el poder de Turandot, decideix acceptar el desafiament. Des de l'instant en què la veu, queda enamorat d'ella i està disposat a arriscar-ho tot per conquerir el seu cor. Calaf resol els tres enigmes, però Turandot no es dona per vençuda. El príncep li diu que si descobreix el seu nom abans de l'alba, ell haurà de morir. Amb l'ajuda de Liù, la jove i dolça esclava, Calaf manté el seu nom en secret. Al final, Turandot accepta emparellar-se amb Calaf i diu que ja coneix el seu nom: Amor!

Una història complicada i enigmàtica servida per una música majestuosa i espectacular, que inclou l'ària ¿Nessun dorma", una de les més aclamades de tot el repertori operístic, però també altres moments musicals destacats com les àries ¿In questa reggia" (Turandot) o ¿Tu che di gel sei cinta" (Liù).

FITXA TÈCNICA

AutoriaGiacomo Puccini
Direcció d'escenaCarles Ortiz
Direcció musicalDaniel Gil de Tejada
Durada2 hores i 45 minuts
Intèrprets:Maribel Ortega Eugènia Montenegro Antoni Lliteres Nacho Guzmán Ivan Ledesma Violeta Alarcón Gonzalo Ruiz Jeroboám Tejera Jordi Casanova Carles Daza Jorge Juan Morata Marc Sala i Cristòfol Romaguera

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Òpera

ADREÇA

c. d' Alfons XIII 33
08202 - Sabadell

La Faràndula de Sabadell
c. d' Alfons XIII 33 , 08202 Sabadell

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: 17, 19 i 21 d'abril

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX