3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Dances & Overtures

Dances & Overtures

  • 20 d'abril del 2024
  • Església Sant Martí d'Empúries - Empúries
20€
INVITACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El concert del duo Schiavo-Marchegiani és un recorregut pel repertori més conegut de la literatura pianística de cambra pervquatre mans, com són el primer volum de les Danses Hongareses de Brahms, fins a les obertures d'òperes italianes com ¿Lavgazza ladra" o ¿L'italiana in Algeri" de Rossini. La riquesa de les textures sonores i la capacitat expressiva que aporten aquests dos pianistes en col·laboració, proporcionen una experiència musical única reconeguda a tot el món.

El duo Schiavo-Marchegiani, que des del 2006 formen duo estable, és apreciat pel públic i la crítica internacional pel seu estil personal, la naturalesa del discurs musical i la bellesa del seu so. Paral·lelament a la seva pròpia carrera com a solistes, el duo ha actuat a les sales més importants del món com la Carnegie Hall de Nova York, la Sala d'or del Musikverein i Konzerthaus de Viena, el Mozarteum de Salzburg, la Philarmonia i el Konzerthouse de Berlin, Laeiszhalle de Hamburg, Rudolfinum i Smetana Hall de Praga, Suntory Hall de Tokyo a més de totes les capitals més importants del món.
Sergio Marchegiani i Marco Schiavo son artistes Decca i han enregistrat un Cd dedicat enterament a Schubert, un altre a les 21 danses hongareses i als Valsos op. 39 de Brahms, els concerts per a dos pianos KV 242 i KV 365 de Mozart amb la Royal Philharmonic Orchestra de Londres i la integral de l'obra de Mozart a 4 mans enregistrat al Mozarteum de Salzburg. Han enregistrat també per la radio i televisió d'Itàlia (RAI), Alemanya, Suissa (RTS), Txèquia, Bulgària, Rússia, Mèxic i Hong Kong.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Marco Schiavo
Sergio Marchegiani

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Pl/ Major, s/n
17130 - Empúries

Església Sant Martí d'Empúries
Pl/ Major, s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

* Invitacions disponibles a partir dle 20 de març a les 08:00h.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX