3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Joies de la música clàssica, romàntica i popular

Joies de la música clàssica, romàntica i popular

  • 16 d'agost del 2024
  • Església Sant Martí d'Empúries - Empúries
25€
INVITACIÓ
PROPERAMENT
Per a
  • EXCLUSIU SOCI PLUS
MÉS INFORMACIÓ

DESCRIPCIÓ

La Festival Chamber Orchestra of Europe ens presenta un programa eclèctic amb joies musicals de diversos estils i gèneres però amb una idea en comú: que la bona música no envelleix mai i que, sigui quina sigui l'època que ha vist néixer cada gènere, la música traspassa les generacions per a convertir-se en patrimoni de tots. Des de Mozart, Haydn i Gluck fins als Beatles, E. Presley i Morricone.

La Festival Chamber Orchestra of Europe sedueix al públic per la seva interpretació i alt nivell. Amb músics de l'Orquestra de Cambra de París, l'Orquestra de Cambra Johann Strauss i d'altres grans orquestres simfòniques tant d'Espanya com de la resta d'Europa, la Festival Chamber Orchestra of Europe ha actuat per Europa, Àsia i Amèrica (Alemanya, Polònia, Holanda, França, Espanya, Corea del Sud, Estats Units, etc.) .

Horst Sohm, director i fundador de l'Orquestra, va néixer a a Alemanya, on es va graduar a Staatliche Musikhochschule de Trossingen, ampliant els seus estudis de direcció al Conservatori de París. Entre els seus professors destaca Walter Hügler, que forma part dels professors de la gran tradició de la direcció d'orquestra d'Alemanya.

Johanna Röhrig, violí. Es va diplomar amb honors a la Royal Academy of Music de Londres, amb el mestre Rodney Friend, completant els seus estudis a la Universitat de Música i Dansa d' Hamburg (la seva ciutat natal). Malgrat la seva joventut ja ha actuat, com a solista, per tota Europa, convidada per orquestres i directors de renom internacional. Guardonada al Concurs Internacional ¿Città di Padova", al ¿Neustadt/Weinstrasse International Spring Academy, al Lions Music Prize, i al Croydon de Londres.

Bartolomé Fromm, violoncel·lista polonès, va estudiar amb Marcin Zdunik a l'Acadèmia de Música de Gdansk. Ha treballat també amb Alban Gerhardt, Arto Noras i Bartosz Koziak. Com a solista, amb directors com Pawe¿ Kos-Nowicki, Przemys¿aw Stanis¿awski i Ruben Silva. El seu repertori inclou 11 dels concerts més importants per a violoncel i orquestra, i compta també amb un ampli repertori de música de cambra. Ha estat premiat en el concurs Bach Solo, en el Concurs Internacional de Corda Primuz i al de la Fundació Starker. Ja te dos CD publicats, amb obres de música de cambra contemporànies.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Festival Chamber Orchestra of Europe
Bartolomé Fromm · Violoncel solista
Johanna Röhrig · Violí solista
Horst Sohm · Director

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

16 d'agost del 2024

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Pl/ Major, s/n
17130 - Empúries

Església Sant Martí d'Empúries
Pl/ Major, s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Les invitacions estaran disponibles el dia 16 de juliol a les 08:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dv.
16
ag.
Joies de la música clàssica, romàntica i popular
21:00 h Església Sant Martí d'Empúries
Empúries
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Joies de la música clàssica, romàntica i popular
21:00 h Església Sant Martí d'Empúries - Empúries  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX