3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Un món de sensacions i emocions - Clàssics l'Escala 2024

Un món de sensacions i emocions - Clàssics l'Escala 2024

  • 28 de setembre del 2024
  • Església Sant Martí d'Empúries - Empúries
20€
2X1
PROPERAMENT
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
MÉS INFORMACIÓ

DESCRIPCIÓ

La música del duet ¿Counterpoint" és el resultat d'una recerca constant entre la tradició clàssica i popular, creant un so original i únic. Les seves actuacions es descriuen com a envoltants i involucren el públic en un món d'emocions i sensacions. El duo ha actuat a festivals internacionals a Espanya, França, Alemanya, Praga, Uzbekistan i Kazakhstan.

Filomena de Pasquale, es va graduar al Conservatori de Foggia i es va perfeccionar amb mestres de renom com Conrad Klemm, Michel Debost, Maxence Larrieu i Peter Lukas Graf. Es dedica a la música clàssica però animada per Adriano Mazzoletti, cap de RadioRai, ha explorat el jazz i ha produït enregistraments amb l'ensemble ¿Filomena de Pasquale & Swing Group" amb artistes com Toots Thielemans. Actualment ensenya a Cesena.

Giorgio Albiani, graduat amb honors al Liceu Musical Pareggiato de Mòdena amb Vincenzo Saldarelli i Florindo Baldissera, va estudiar amb M. Alberto Ponce a l'Ecole Normale de Musique de París. S'ha presentat a diversos escenaris prestigiosos com el Theatre Du Forum Des Halles i el Centre Pompidou. Actúa de solista amb prestigioses orquestres simfòniques i enregistra per diverses emisores de ràdio i televisió. Té un mestratge en Composició del Conservatori de Florència amb honors i es molt reclamat per composar bandes sonores per a teatre. Ha rebut diversos premis com el Lira Gillar de Suècia i nominat al premi Peer Raben És professor de guitarra al Conservatori L. Cherubini de Florència.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Counterpoint Duo
Filomena de Pasquale: Flauta
Giorgio Albiani: Guitarra

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

28 de setembre del 2024

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

Pl/ Major, s/n
17130 - Empúries

Església Sant Martí d'Empúries
Pl/ Major, s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Les entrades estaran disponibles a partir del dia 28 d'agost a les 08:00h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX