3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
SÓNAR 2024
SÓNAR 2024
SÓNAR 2024

SÓNAR 2024

  • Del 13 al 15 de juny
  • Diversos Espais Barcelona - Barcelona
exclusiu
FINS A 30%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Gaudeix d'un descompte exclusiu al Sónar 2024 per ser soci de TRESC! | ¡Disfruta de un descuento exclusivo en Sonar 2024 por ser socio de TRESC | ¡Get a exclusive discount at Sonar 2024 for being a TRESC member!

Sónar és el festival que millor ha reflectit l'evolució i expansió de la música i la cultura digital i electrònica des de la seva primera edició el 1994. Cada mes de juny, Sónar transforma Barcelona en l'epicentre de les músiques i les arts d'avantguarda i reuneix públic, artistes i professionals d'arreu del món, atrets per la innovació en continguts i formats als múltiples escenaris i recintes de Fira Barcelona.

Fidel al seu nom, Sónar églobal s un detector de sons que rastreja i amplifica el present i el futur del panorama musical, acollint i difonent a nivell les propostes artístiques més influents del moment i actuant com a espai per al descobriment de tendències i corrents emergents en les arts i en els seus vincles amb la ciència, la tecnologia i la societat.

Després de tres dècades i més de 100 edicions a tot el món des del seu naixement, Sónar continua desdibuixant els límits del festival i forjant connexions entre públic, gèneres i disciplines creatives.

Sónar+D

Sónar+D és la trobada d'innovació i creativitat digital que s'expandeix per tot el recinte de Sónar de Dia. Amb un enfocament multidisciplinari, la seva programació convida artistes, creatius, músics, cineastes, dissenyadors, programadors i tots els professionals de les indústries creatives a descobrir i debatre sobre les tendències i eines que modelen el futur de la nostra societat.

Des dels seus inicis el 2013, Sónar+D ha estat pioner a l'hora d'abordar les innovacions tecnològiques i culturals més significatives, des del blockchain i la Intel·ligència Artificial fins a la computació quàntica i la robòtica.

Sónar+D s'ha consolidat com a punt de trobada essencial per a professionals i entusiastes que busquen conèixer les darreres innovacions en la indústria en un context participatiu, col·laboratiu i inspirador.

 

El 2024, Sónar celebrarà 31 edicions consecutives a la ciutat. Sónar 2024 tindrà lloc a Barcelona els dies 13, 14 i 15 de juny i comptarà amb performances en directe, DJ sets, instal·lacions artístiques i molt més, tot plegat repartit entre els seus recintes habituals de Sónar de Dia (Fira Montjuïc) i Sónar de Nit (Fira Gran Via). Organitzat per Sónar Festival.

 

CONCERTS
SÓNAR 2024 · DIA

SÓNAR 2024 · DIA

Gaudeix d'aquest descompte exclusiu al festival Sónar 2024 per a SOCIS TRESC+ Info

  • Del 13 al 15 de juny
  • Fira Montjuïc (Pl. Espanya) - Barcelona
49,50€
-30%

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Del 13 al 15 de juny

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

Diversos espais Barcelona
08033 - Barcelona

Diversos Espais Barcelona
Diversos espais Barcelona, 08033 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX