3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Tacho · Terrats en Cultura 2024

Tacho · Terrats en Cultura 2024

  • Divendres 12 de juliol | 20:30h
  • Terrats de Barcelona - Barcelona
-20%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades prevenda amb descompte del 20% fins el 30 de maig. A partir del 30 de maig entrades amb codi descompte TRESC visible només amb inici de sessió.

ATENCIÓ! L'adreça exacta la rebràs 48h abans de l'esdeveniment per email.

Ens ve molt de gust pujar al Terrat amb Tacho, un artista descarat i carismàtic, que ha aconseguit crear un univers únic en cadascuna de les seves composicions. Amb una naturalitat sorprenent, Tacho juga amb elements propis de músiques d'arrel afroamericana com el jazz, el R&B o el hip hop, així com amb gèneres d'origen afrollatins com la salsa, el merengue, la cumbia o el bolero, sense oblidar-se del free jazz o fins i tot el flamenc.

La llista d'artistes amb qui Tacho ha col·laborat és interminable, i inclou noms de la talla de C. Tangana, Els Catarres, Nil Moliner, Oques Grasses, Buhos, Suu, Rita Payés, Las Migas, i Juan Pablo Vegas, entre molts d'altres. L'any 2021 va debutar en solitari amb Movimiento, i l'any passat va estrenar Sepia; del ego al animal (2023), un disc conceptual on explora la idea de transformació i alliberació personal des de l'humor i el surrealisme.

Als Terrats, Tacho ens vol presentar una nova etapa en la que reivindica les seves arrels i la cultura valenciana des de l'amplitud artística que el caracteritza. Ja va fer referències a la seva terra natal temes com ¿Ese ratico" i ¿El Premio Gordo", aquesta última en col·laboració amb els mítics Los Manolos. Ara, ens vol presentar el doble single ¿Arrimaeta", format per ¿La bachateta" i ¿Xiqueta meua", dos temes ambientats en les Falles de València i gravats amb la banda de l'associació musical Ciutat de Benicarló.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Tacho

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Divendres 12 de juliol, 20:30h

CATEGORIES

Concerts    Altres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dv.
12
jul.
Tacho · Terrats en Cultura 2024
20:30 h Terrats de Barcelona
Barcelona
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Tacho · Terrats en Cultura 2024
20:30 h Terrats de Barcelona - Barcelona  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
El Mazine del TRESC

COMPARTEIX