3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Mishima

Mishima

  • Disabte 3 d'agost de 2024
  • Mar d'en Manassa - L'Escala
25€
-15%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Mentre la majoria dels artistes aposten per poques actuacions de gran aforament, Mishima guarda fidelitat a la distància curta, al contacte estret amb el públic, a la comunicació horitzontal d'un repertori que ja és història. Cançons com rastres de pintallavis, que parlen del declivi de l'home públic, aquell que trucava a casa, recollia les fotos i pagava la multa, però que mantenia la set tota la vida; cançons que ens van ensenyar l'ordre i l'aventura, que no existeix l'amor feliç, que l'ànsia cura i que ho som tot i res. Una manera molt personal d'entendre elrock, allà on es troba amb la chanson, Tin Pan Alley i l'indie, que nou discs d'estudi i centenars de concerts després, Mishima ha jugat un paper crucial en la renovació de la música.

Mishima torna al Festival Portalblau a l'escenari de la Mar d'en Manassa després de 6 anys. Aquest cop ho farà presentant els temes del seu treball discogràfic L'Aigua Clara, allà on es couen directes com el seu, un cúmul de sensacions a mig camí entre la comunió i la catarsi.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Interpretació: David Carabén (veu i guitarra) Marc Lloret (teclats) Dani Vega (guitarra)  Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Disabte 3 d'agost de 2024

CATEGORIES

Concerts    Festival

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


ds.
03
ag.
Mishima
21:00 h Mar d'en Manassa - L'Escala
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Mishima
21:00 h Mar d'en Manassa - L'Escala  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
El Mazine del TRESC

COMPARTEIX