3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Figa Flawas+Mama Dousha

Figa Flawas+Mama Dousha

  • Divendres 9 d'agost de 2024
  • Fòrum Romà - Empúries
20€
-15%
Per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Inicia la compra

DESCRIPCIÓ

Mama Dousha, el nom artístic del músic i cantant barceloní Bruno de Fabriziis, s'ha destacat com una de les promeses més brillants de la escena musical catalana. La seva cançó Rikiti ha captivat l'atenció del públic, convertint-se en un fenomen social i viral, arribant a ser el tema més escoltat a les ràdios del país durant tota la tardor de 2023 i un dels més buscats a Catalunya a la plataforma Shazam.

El seu primer treball, titulat Segur que m'equivoco, presenta un ritme molt personal, combinant una original fusió de música electrònica, cançó d'autor i pop urbà, amb una notable presència de guitarra espanyola en tots els temes. Amb un estil musical únic i lletres intimistes plenes de sensibilitat i tendresa, l'artista actuarà al Festival Portalblau, la nit de divendres, en un doble concert amb els Figa Flawas.

Figa Flawas representan la nueva generación del pop urbano catalán. En el 2022 se presentaron y ganaron el concurso Sona9, además de publicar su disco debut, "Jóves Tendres". Este dúo de Valls, que ha colaborado con artistas como Mushkaa o Lluís Gavaldà para seguir enriqueciendo su discografía con éxitos como "Diabla" o "Xalalà", ha sabido cautivar al público con su propio estilo, una mezcla de costumbrismo, reguetón y autenticidad.

Reconocidos como una de las propuestas más relevantes de la escena actual, el dúo de Valls llega al Festival Portalblau para presentar en directo su último trabajo, "La Calçotada". Con expectativas altas, este concierto promete ser una experiencia sonora inolvidable y convertirse en una gran noche de verano en L'Escala.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Bruno de Fabriziis (veu i guitarra) Gigi Ros (teclat veus i percussions) Abel Fuster (guitarra i veu) i Marta Urdiales (bateria); Pep Velasco (voz) Xavier Cartanyà (secuencias)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Divendres 9 d'agost de 2024

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

C/ Puig i Cadafalch s/n
17130 - Empúries

Fòrum Romà
C/ Puig i Cadafalch s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles


dv.
09
ag.
Figa Flawas+Mama Dousha
22:00 h Fòrum Romà
Empúries
 Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
Figa Flawas+Mama Dousha
22:00 h Fòrum Romà - Empúries  Afegeix a calendari  Afegeix a calendari de Google
El Mazine del TRESC

COMPARTEIX