3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
FESTIVAL EMPREMTES 2024
FESTIVAL EMPREMTES 2024

FESTIVAL EMPREMTES 2024

  • Fins al 27 d'abril de 2024
  • Diversos Espais Barcelona Ciutat - Barcelona
DIVERSOS
-15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

DESCOMPTE PER MARINA ROSSELL, CELTAS CORTOS, LAS MIGAS I ROGER MAS

Blaumut, Marina Rossell, Manu Guix, Celtas Cortos, Roger Mas, Las Migas, Guillem Roma, Mazoni... L'Empremtes presenta el Festival amb una de les programacions més espectaculars i ecléctiques dels propers mesos.... no t'ho perdis!

L'EMPREMTES, que des de la seva primera edició aposta per donar a la música d'autor l'espai que li pertoca a la capital catalana, busca també oferir una experiència enriquidora per a tots els assistents. La seva programació combina els artistes ja consolidats en el panorama musical amb els talents emergents de la ciutat, que des de la primera edició ha estat un dels objectius del festival.

Al llarg d'aquestes dues primeres edicions, al Festival Empremtes hi han participat noms com Guillem Roma, Las Migas, El Niño de la Hipoteca, Mazoni, Ainhoa Buitrago, Raquel Lúa o Magalí Sare, entre d'altres.

Després de dues primeres edicions en què, de mica en mica, ha anat creixent i consolidant-se en la programació musical del primer trimestre de l'any a la ciutat de Barcelona i creant una línia de concerts eclèctica i emocionant abastant una àmplia varietat de gèneres musicals, l'organització del festival EEMPREMTES (La Última Milla Producciones S.L i Faro Music) fa un pas endavant molt important cara l'edició del 2024, ampliant dates, nombre de concerts i sales.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Consulteu programació
08001 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

DESCOMPTE FLASH 72H A PARTIR DE DIMARTS 23/01 A LES 08:00

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

Sessions disponibles

Sessions disponibles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX